DEBUTERER: Vivienne Jolie-Pitt blir å se på filmlerretet i Disney-filmen «Maleficent» i 2014. Mon tro om mamma og pappa har lært henne et par skuespiller-triks. Foto: All Over Press
DEBUTERER: Vivienne Jolie-Pitt blir å se på filmlerretet i Disney-filmen «Maleficent» i 2014. Mon tro om mamma og pappa har lært henne et par skuespiller-triks. Foto: All Over PressVis mer

Vivienne får 18 000 i uken for filmrolle

Mamma Angelina fikset lukrativ lønn til datteren.

SEOGHØR.NO: Når mamma heter Angelina Jolie (37) og pappa heter Brad Pitt (49) er veien kort til å debutere foran kamera.

Men det at man er barn av et av verdens mest populære - og best betalte - skuespillerpar betyr ikke at lønnen skal være av middelmådig karakter.

4 år gamle Vivienne Jolie-Pitt fikk mamma Angelina til å utføre lønnsforhandlinger da hun i fjor spilte i sin første filmrolle.

Angelina Jolie spiller nemlig hovedrollen i den nye Disney-filmen «Maleficent», som har premiere en gang i 2014, og lille Vivienne spiller en ung utgave av prinsesse Aurora - som i hovedsak spilles av Elle Fanning (14).

Ifølge Ok! Magazine mottok 4-åringen i underkant av svimlende 18 000 norske kroner i uken for sin filmdebut.

Og, alder ingen hindring: for den lille jenta måtte også signere jobbkontrakten selv. Mamma Angelina er ført opp som verge, og siden Vivienne bare er 4 år måtte kontrakten godkjennes av retten.

Med barnlig håndskrift skrev kjendisdatteren under kontrakten med kallenavnet Vivi.

LES OGSÅ: Lille Harper på bytur i eksklusivt designantrekk