Ryan Reynolds:

Vitset om Harry og Meghan

Klarte ikke å unngå å dra en spøk under det kongelige møtet.

PÅ BESØK: Kong Charles og dronning Camilla besøkte fredag Wrexham AFC. Her med klubbens eiere, skuespillere Ryan Reynolds (til venstre) og Rob McElhenney. Foto: AFP/NTB
PÅ BESØK: Kong Charles og dronning Camilla besøkte fredag Wrexham AFC. Her med klubbens eiere, skuespillere Ryan Reynolds (til venstre) og Rob McElhenney. Foto: AFP/NTB Vis mer
Publisert

I 2020 kjøpte de to skuespillerne Ryan Reynolds (46) og Rob McElhenney (45) opp den walisiske fotballklubben Wrexham AFC, til fleres store overraskelse.

Fredag fikk laget og Hollywood-eierne besøk av ingen ringere enn kong Charles (74) og dronning Camilla (75). Kongeparet var på besøk for å hilse på spillerne og ledelsen.

Ifølge The Telegraph ble møtet filmet av Disney+, som for tida lager en dokumentar om klubben. Derfor er det en stor mulighet for at kong Charles vil dukke opp i en dokumentar på en rivaliserende strømmetjeneste. Som kjent er kongens sønn for øyeblikket aktuell på Netflix med dokuserien «Harry & Meghan», som i likhet med Disney+ er en av verdens største strømmetjenester.

FALSKT: Flere har reagert på bildebruken i traileren til Netflixs dokumentar om prins Harry og hertuginne Meghan. Video: Netflix/Dagbladet. Reporter: Maja Walberg Klev Vis mer

Dermed var det trolig vanskelig å unngå å prate om elefanten i rommet, og ifølge The Telegraph skal Reynolds og McElhenney ha valgt å vitse om situasjonen.

- Jeg har aldri hørt om det, spøkte McElhenney og refererte til dokumentaren, mens Reynolds la til at han ikke hadde sett den:

- Jeg har ikke sett den. Som en kanadier, og Rob snakker nok på vegne av amerikanere, er vi ikke gjennomsyret av kulturen slik de som er oppvokst i Storbritannia er.

GOD STEMNING: Latters satt løst for kong Charles under møtet med Ryan Reynolds. Foto: Pa Photos/NTB
GOD STEMNING: Latters satt løst for kong Charles under møtet med Ryan Reynolds. Foto: Pa Photos/NTB Vis mer

Reynolds spøkte videre med at de begge hadde vært på kurs for å lære riktig kongelig etikette, og at han på ingen måte turte å gi en flaske gin som en velkomstgave til kongeparet.

- Jeg vil ikke konkurrere med den kongelige ginen. Det kan skape en interessekonflikt, tullet han.

Skuespilleren eier en andel av Aviation American Gin, mens Buckingham Palace i 2020 lanserte sin egen gin laget av botaniske stoffer fra slottshagen.

LES OGSÅ: Nytt stikk: - Ikke god timing

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer