Vitne til venninnens død

Glamourmodellen forsøkte desperat å få venninnen ut av det brennende huset.

Charlotte Fredriksen (18) fra Oslo er jenta som gikk til sengs med Robbie Williams sist gang han var i hovedstaden - i november 2003. Nå forteller hun alle de intime detaljene. Foto: Jan-Petter Dahl. Foto: Se og Hør
Charlotte Fredriksen (18) fra Oslo er jenta som gikk til sengs med Robbie Williams sist gang han var i hovedstaden - i november 2003. Nå forteller hun alle de intime detaljene. Foto: Jan-Petter Dahl. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Så venninnen dø!

Da Charlotte Fredriksen (19) våknet, ble hun vitne til at flammene sto opp fra sofaen der venninnen lå. Dette skriver VG i dag.

Dødsbrannen fant sted i en leilighet i Holmenkollen i Oslo. De to venninnene hadde sett på TV og sovnet, og da Charlotte Fredriksen våknet var det røyk overalt.

- Jeg våknet av at brannalarmen gikk, og glemmer aldri synet som møtte meg. Flammene sto opp fra sofaen der hun lå, og gikk oppover hele den ene stueveggen, forteller en sterkt preget Fredriksen til VG.

19-åringen forsøkte å trekke sin venninne ut av den brennende leiligheten, uten å lykkes.

Fredriksen fikk selv kraftige røykskader og annengrrads forbrenning. Hun er nå sykmeldt på ubestemt tid, skrier VG.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer