Viste undertøyet i gjennomsiktig kjole

Superstjernen Miley Cyrus viste fram bh og truse da hun var ute og shoppet.

GJEMTE SEG: Miley Cyrus var ikke spesielt glad for oppmerksomheten fra fotografene da hun var ute og shoppet med venner i Los Angeles onsdag. Foto: All Over Press
GJEMTE SEG: Miley Cyrus var ikke spesielt glad for oppmerksomheten fra fotografene da hun var ute og shoppet med venner i Los Angeles onsdag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Onsdag var superstjernen Miley Cyrus (19) ute på handletur i Los Angeles' gater. Kanskje i håp om å finne seg en noe tykkere påkledning.
 
Ifølge US Magazine shoppet 19-åringen i den populære butikken Maxfield. Der ventet en ivrig gjeng med fotografer, og blitzen regnet med det mot Cyrus, som for anledningen var kledd i en svart gjennomsiktig kjole der undertøyet - og hennes bh - var fullt synlig.

Dette er imidlertid ikke den eneste overskriften «Hannah Montana»-stjernen, som de siste månedene har gjort alt hun kan for å kvitte seg med imaget som barnestjerne, har stått for den siste tiden.

I forrige uke gikk hun lenger enn noen gang før, da hun, ifølge Daily Mail, innrømmet foran venner og familie, at hun røyker marihuana.

Da Miley ble overrasket med en kake i sitt bursdagsselskap på 19-års dagen, som er oppkalt etter den berømte reggae-stjernen og hasjrøykeren Bob Marley, svarte hun nemlig følgende.

- Du vet du er et dophue, når vennene dine lager en Bob Marley-kake. Du røyker for mye hasj, sier Miley ifølge Daily Mail i en video som skal ha havnet på nettet etter festen.

Miley, som er datter av countrystjernen Billy Ray Cyrus, har tidligere blant annet fått kritikk for sine sexy antrekk på scenen, og for å ha simulert et kyss med en annen jente i TV-programmet «Britain's Got Talent».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Barnet var ikke planlagt   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer