Oscar 2022:

Viste støtte på rød løper

Det er endelig duket for årets største filmfest i Hollywood.

- ABSURD: «Verdens verste menneske» ankom den røde løperen i Hollywood før nattas Oscar-utdeling. Video: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag norsk tid var endelig store deler av Hollywood-eliten samlet i Los Angeles, når den 94. Oscar-utdelingen gikk av stabelen på Dolby Theatre.

I den anledning hadde flere av verdens største sjerner i kjent stil funnet frem finstasen, når de søndag kveld norsk tid prydet den røde løperen.

Flyktningstøtte

Jamie Lee Curtis viste tilsynelatende sin støtte til ukrainske flyktninger, som for tiden kjemper for livet etter at Russland invaderte Ukraina.

Det kommer ikke tydelig frem på den røde løperen at det er nettopp Ukraina hun sikter til, men for tre dager siden delte hun et innlegg på Instagram det der står:

«Det har vært hjerteskjærende å se bølger av menneskeheten bli fortrengt av denne grisen og hans aggresjon. De er ikke alene, da det er mange griser og despoter og grusomme mennesker som regner ned hammerslag av vold og ødeleggelser. Disse flyktningene trenger VÅR HJELP».

Fra den røde løperen forklarte hun imidlertid at hun hedret den nylig avdøde Betty White med antrekket sitt - designet av Stella McCartney.

- Brava, Renate

Gjengen i Norges Oscar-håp, «Verdens verste menneske», var også på plass på den røde løperen. Dermed gjorde også Renate Reinsve sin debut på Oscar-løperen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer