Viste stolt frem babymagen

Skuespiller Kristen Bell gløder av svangerskapslykke.

SEOGHØR.NO: I sommer kom nyheten om at «Veronica Mars»-stjernen Kristen Bell (34) venter sitt andre barn med skuespiller og regissør Dax Shepard (39).

Denne uken hadde Shepards nye film, komedien «This is Where I Leave You», premiere i Los Angeles - og Kristen var på plass ved ektemannens side.

34-åringen, som fødte datteren Lincoln (17 mnd) i fjor, var nok imidlertid den av de to som fikk mest oppmerksomhet på den røde løperen.

EVENTYRAKTIG: I animasjonsfilmen «Frozen» gir Kristen stemme til en prinsesse. På filmpremieren mandag var hun også et eventyrlig syn.  Foto: Stella Pictures
EVENTYRAKTIG: I animasjonsfilmen «Frozen» gir Kristen stemme til en prinsesse. På filmpremieren mandag var hun også et eventyrlig syn. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den flotte blondinen formelig glødet av svangerskapslykke i blitzregnet på TCL Chinese Theatre, og den voksende babymagen var diskré synlig gjennom den sommerlige kjolen hennes.

Den gjennomskinnelige, hvite kjolen med delikat rose- og fugletrykk var fra Elizabeth & James, skriver UsWeekly.

«Frozen»-stjernen kombinerte den vakre, løstsittende kjolen med glitrende, metalliske stroppesandaler fra Christian Louboutin, en sølvfarget clutchveske og hvit neglelakk.

Øyensminken hennes var nedtonet og naturlig, men leppestift og rouge i en frisk rosafarge - i tillegg til et bredt smil - bidro til at Kristen Bell virkelig strålte mot fotografene.

Saken fortsetter under bildet.

FLOTT: «Frozen»-stjernen så fresh og opplagt ut «This is Where I Leave You»-premieren i L.A. mandag.  Foto: Stella Pictures
FLOTT: «Frozen»-stjernen så fresh og opplagt ut «This is Where I Leave You»-premieren i L.A. mandag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hun og ektemannen virket svært forelsket mens de nøt litt alenetid på filmpremieren.

De så hverandre stadig inn i øynene, og de smilte og lo mot hverandre. Den vordende tobarnsmoren har tidligere skrytt av mannens egenskaper som pappa for lille Lincoln.

- Det er som om han bare har fått en ny bestevenn. Han snakker med henne hele tiden og synger for henne hele dagen. Det er fantastisk, har hun uttalt til talkshow-stjernen Ellen DeGeneres ifølge UsWeekly. 

Kristen Bell og Dax Shepard har vært sammen siden 2007. Høsten 2013 giftet de seg.

«This is Where I Leave You» har norsk kinopremiere 2. januar 2015.

LES OGSÅ: Avslører hvorfor han giftet seg

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.