Kronprinsfamilien inviterte til hjemmekamp:

Viste søsken­kjærlighet

Ingrid Alexandra og Sverre Magnus moret seg stort på banen.

TETTE BÅND: Lillebror Sverre Magnus har vokst sin storesøster Ingrid Alexandra over hodet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TETTE BÅND: Lillebror Sverre Magnus har vokst sin storesøster Ingrid Alexandra over hodet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tradisjonen tro inviterte kronprinsparet og Norges Fotballforbund i midten av juni til vennskapskamp i løkkefotball på Skaugum, for anledningen omdøpt til Skaugum Stadion.

I år sto kampen mellom Bøn Unified og Skaugum United, og kommentatorkongen Arne Scheie (79) var atter en gang på plass for å rapportere fra begivenheten.

Målet med denne årlige kampen er å vise at alle kan ha det gøy med fotball, noe prinsesse Ingrid Alexandra (19) sammen med lillebror prins Sverre Magnus (17), mamma kronprinsesse Mette-Marit (49) og pappa kronprins Haakon (49) viste med mye entusiasme og engasjement.

Akkurat som de lever opp til kongens valgspråk «Alt for Norge» i sitt virke, ga de alt for laget på hjemmebane.

God stemning

Den kongelige vennskapskampen ble arrangert for åttende gang, noe som vil si at kronprinsbarna var ganske små da de deltok første gang.

I dag er de derimot unge voksne, og prins Sverre Magnus har vokst over hodet på både storesøsteren og foreldrene. Men lekenheten har de beholdt og begge moret seg stort på banen.

På sidelinjen viste de også at søskenkjærligheten fortsatt blomstrer. Det er liten tvil om at Magnus og Ingrid, som de kalles av sine nærmeste, står hverandre nær.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer