SØSTRENE SISTERS: Det er ingen tvil om at Kendall Jenner og lillesøster Kylie Jenner kommer godt overens. Her fra første dag av den populære Coachella-festivalen i California. Foto: NTB Scanpix
SØSTRENE SISTERS: Det er ingen tvil om at Kendall Jenner og lillesøster Kylie Jenner kommer godt overens. Her fra første dag av den populære Coachella-festivalen i California. Foto: NTB ScanpixVis mer

Viste søskenkjærlighet på Coachella

Kendall og Kylie Jenner har inntatt den populære musikkfestivalen.

SEOGHØR.NO: Den hippe musikkfestivalen Coachella har nok en gang gått av stabelen i Indio i California, og på plakaten i år står artister som AC/DC, Drake, Hozier, David Guetta og Ryan Adams. 

Ikke bare samler musikkfestivalen artister fra hele verden, men også de aller største kjendisene pleier å legge turen innom Californias solfylte sletter de tre dagene festivalen er.

Fredag var dag én av festivalen, og blant festivalgjengerne var kjediser som Kendall (18) og Kylie (17) Jenner, Hailey Baldwin (18), Brooklyn Beckham (16), Aaron Paul (35) og Amber Rose (31). Flere er selvfølgelig ventet utover de neste festivaldagene.

FESTIVALKLARE: Kendall og Kylie så ut til å nyte oppmerksomheten de fikk under festivalen. Foto: NTB Scanpix
FESTIVALKLARE: Kendall og Kylie så ut til å nyte oppmerksomheten de fikk under festivalen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Intimdansing på festivalområdet

For søskenparet Kylie og Kendall var det deilig å kunne tilbringe litt kvalitetstid sammen, og de to søstrene så ut til å storkose seg i hverandres selskap. 

INTIMT OG KOSELIG: Kendall og Kylie Jenner tok det helt ut med venninnen Hailey Baldwin under Coachella-festivalen fredag. Foto: NTB Scanpix
INTIMT OG KOSELIG: Kendall og Kylie Jenner tok det helt ut med venninnen Hailey Baldwin under Coachella-festivalen fredag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Deres felles venninne Hailey Baldwin, datteren til skuespiller Stephen Baldwin (48), var også med, og trioen slapp seg løs på festivalområdet under konsertene. På ett tidspunkt danset Kylie og Hailey svært intimt med hverandre foran de andre konsertgjengerne.

Kendall og Kylies berømte halvsøstre Kim og Khloe Kardashian er for tiden i Armenia - hvor de søker opp sine armenske røtter.

Instagram skriver Kylie Jenner:

«Det er den nasjonale søskendagen.. Kunne ønske jeg kunne vært med alle mine åtte eldre søsken i dag.», og refererer til Kim, Kourtney, Khloe, Rob, Brody, Casey, Brandon og Burt.

PÅ SAMME TID.. : Kim og Khloe Kardashian er for tiden i Yerevan, Armenia for å grave etter sine røtter. Også Kims datter North og ektemann Kanye West er med på turen.  Foto: Demotix
PÅ SAMME TID.. : Kim og Khloe Kardashian er for tiden i Yerevan, Armenia for å grave etter sine røtter. Også Kims datter North og ektemann Kanye West er med på turen. Foto: Demotix Vis mer

Brooklyn tok med kusinen

Brooklyn Beckham, sønnen til David (39) og Victoria (40) Beckham, hadde tatt med seg kusinen Liberty på festivalen. Hun er datteren til Victorias lillesøster Louise Adams.

FAMILIEHYGGE: Brooklyn Beckham og kusinen Liberty (t.v.) hadde kledd seg for festivallivet under Coachella-festivalens første dag. De overvar AC/DC-konserten fredag med flere venner.
 Foto: NTB Scanpix
FAMILIEHYGGE: Brooklyn Beckham og kusinen Liberty (t.v.) hadde kledd seg for festivallivet under Coachella-festivalens første dag. De overvar AC/DC-konserten fredag med flere venner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De to hygget seg sammen med flere felles venner på AC/DC-konserten fredag ettermiddag. Den unge kjekkasen hadde kledd seg perfekt for festival; i t-skjorte, trange jeans og sorte vans.

Festivalen ble avholdt første gang i 1999.

LES OGSÅ: Derfor gikk hele Kardashian-familien i hvitt

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.