Elon Musk:

Viste sjeldent glimt av sønnen

Tesla-gründeren hadde med seg sønnen i Zoom-presentasjon.

BRUDD: Grimes og Elon Musk kunngjorde for kort tid siden at de hadde gått fra hverandre. Foto: Benjamin Lozovsky / BFA / REX / Shutterstock / NTB
BRUDD: Grimes og Elon Musk kunngjorde for kort tid siden at de hadde gått fra hverandre. Foto: Benjamin Lozovsky / BFA / REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor kunne Elon Musk (50) og hans daværende kjæreste Grimes (33) dele med verden at de ventet barn. Sønnen har fått det noe uvanlige navnet X Æ A-Xii, og har nå blitt over ett år gammel.

I september kunngjorde paret at de var gått fra hverandre etter tre år som kjærester.

- Vi er halvskilt, men elsker hverandre fremdeles, sees jevnlig og har en god tone, sa Musk den gang.

FEIL: Andy Cohen var på besøk i «The tonight show with Jimmy Fallon» og der avslørte han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

Det forhenværende paret har gitt noen sjeldne glimt av sønnen siden han ble født. Torsdag dukket han imidlertid opp på farens Zoom-møte, hvor Musk skulle gi en oppdatering på romselskapet SpaceX.

I videoen så man lille X smile og si «hei», og gjorde flere forsøk på å prate, mens han satt på fanget til sin smilende far. 50-åringen har selv lagt ut en snutt på Instagram.

Mens det ble jobbet med det tekniske under presentasjonen, blir imidlertid sønnen hentet, og han er tilsynelatende ikke fornøyd med å bli fjernet fra rampelyset, ser man i videoen.

Han setter nemlig i gang med å gråte på vei ut, mens Musk sier «unnskyld» - enten til sønnen eller til tilhørerne.

Musk og Grimes, hvis egentlige navn er Claire Elise Boucher, ble et par i 2018. Forholdet bekreftet de ved å stille opp sammen på den røde løperen under Met-gallaen samme år.

LES OGSÅ: - Endelig har jeg fått corona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer