Viste six-pack på scenen

Nysingle Justin Bieber imponerte jentene under konsert i New York.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jentene hylte ekstra høyt av begeistring da Justin Bieber (18) entret scenen under en konsert i Brooklyn. 

Sangeren hadde nemlig lagt igjen skjorten hjemme, og opptrådte med bar mage. Det er tydelig at artisten har tilbrakt en del tid på treningsstudio innimellom alle konsertene og kunne stolt vise frem en veltrent six-pack. 


«Believe»-stjernen har siden bruddet holdt seg godt skjult fra offentligheten og har ikke villet kommentere ryktene.

- Hun slo opp med ham for omtrent en uke siden. Siden de er så mye fra hverandre ble det for komplisert. Hun hadde problemer med å stole på ham. Det er ikke enkelt, men forholdet måtte ta slutt, forteller en kilde til People. 

Bieber har derimot vært aktiv på Twitter og skal ha postet flere meldinger der han takker fansen for støtten i den vanskelige tiden.  


Heller ikke Selena Gomez (20) ligger hjemme og gråter etter bruddet. Mandag strålte hun under magasinet Glamours prisutdeling «Woman of the year». 

Se video av det her

Ryktene om hva som skal ha vært grunnen til bruddet har vært mange. De mest troverdige er avstanden mellom de to, deres hektisk liv og at Selena skal ha hatt store problemer med å stole på den 18 år gamle popstjerne-kjæresten Justin. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Smilte etter bruddet med Bieber  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer