Scott Disick og Sofia Richie:

Viste sine følelser på het kjærlighetstur

Scott Disick og Sofia Richie klinte til foran fotografene i Venezia.

FORELSKET: Scott Disick og Sofia Richie ble observert i het omfavnelse på romantisk ferie til Venezia. Video: Splash News Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Romanseryktene rundt «Keeping up with the Kardashian»-stjernen Scott Disick (34) og modellen Sofia Richie (19) har de siste månedene skapt furore på sosiale medier etter at de flere ganger har blitt avbildet i hete positurer sammen.

Sofia, datteren til 80-tallshelten Lionel Richie, har lenge vært taus om sitt forhold til Scott, helt til hun i september ble sett kyssende med realitystjernen i Miami.

Mandag ble duoen observert sammen igjen - og denne gang på en romantisk tur til Venezia.

Saken fortsetter under bildet:

FORELSKET: Sofia Richie og Scott Disick klarer ikke holde hendene fra hverandre. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Sofia Richie og Scott Disick klarer ikke holde hendene fra hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I den romantiske byen klarte ikke duoen å holde hendene fra hverandre, og snek seg blant annet til en het omfavnelse i gondolen langs kanalene i Venezia.

Paret ble også observert på den kjente Markusplassen hvor Sofia flørtet åpenlyst med Scott. Da klarte ikke heller hun å skjule sine følelser og klinte til med sin nye romanse.

  • Se video øverst i saken!

Saken fortsetter under bildespesialen:

Selv om faren til Sofia har gitt uttrykk for at han ikke er like begeistret for det nye forholdet til datteren, ser det imidlertid ut til at Scott og Sofia nyter hverandres selskap og morer seg med både italiensk is og shopping.

Etter at paret ble observert sammen for første gang i juni, benektet 19-åringen den gang at det fantes noe romanse mellom duoen, og skrev på Twitter at de kun var venner.

Siden da har hun holdt seg taus, men etter bildene å dømme ser det ut til at Scott nå er blitt mer enn «bare en venn» for den kjente modellen.

Saken fortsetter under bildet:

HOLDER HENDER: Scott Disick og Sofia Richie er ikke redd for å vise kjærligheten for hverandre og leier hender gjennom Venezias gater. Foto: NTB Scanpix
HOLDER HENDER: Scott Disick og Sofia Richie er ikke redd for å vise kjærligheten for hverandre og leier hender gjennom Venezias gater. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hyller Scotts nye kjæreste

I flere år har fansen fått følge det turbulente forholdet mellom Scott og Kourtney Kardashian (38) i den suksessrike serien «Keeping up with the Kardashians».

Sammen har duoen de tre barna Mason (7), Penelope (5) og Reign (2), og ifølge en kilde til TMZ skal Kourtney ikke ha noe imot at Scott har gått videre.

- Kourtney har ingen problemer med at eksen hennes dater noen andre. Hvis han er lykkelig er hun lykkelig, uttalte en kilde til TMZ som skal være en nær venn av Kourtney Kardashian.

Ifølge kilden tror Kourtney at det er ekte kjærlighet mellom Sofia og Scott.

I tillegg ser det ut til at Scott har oppført seg bra etter han møtte Sofia, og det skal Kourtney sette stor pris på, skriver nettstedet.

Scott har nemlig slitt med store alkoholproblemer og har vært inn og ut av rehab opptil flere ganger.

- Kourtney er også gravid

Det er ikke bare Scott som oser av forelskelse om dagen. Kourtney har også gått videre etter det flere år lange av- og på- forholdet, og har den siste tiden blitt hyppig avbildet sammen med hennes nye flamme, Younes Bendjima (24).

Paret har datet siden mai, og har blant annet tidligere pleiet sine franske følelser under en romantisk båtferie i Middelhavet, og nå ser det ut til at duoen har tatt forholdet et steg videre.

For kun noen dager siden skrev nemlig Life & Style og In Touch Weekly at Kourtney venter barn med sin nye, nesten 15 år yngre kjæreste, Younes.

Saken fortsetter under bildet:

BLIR FORELDRE?: Nå hevder sladrepressen at Kourtney Kardashian venter sitt fjerde barn - det første med modellkjæresten Younes Bendjima. Her er de to sammen i Paris under moteuken i september. Foto: wan Gallet/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
BLIR FORELDRE?: Nå hevder sladrepressen at Kourtney Kardashian venter sitt fjerde barn - det første med modellkjæresten Younes Bendjima. Her er de to sammen i Paris under moteuken i september. Foto: wan Gallet/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Dette kommer i kjølvannet av nyhetene om at både Kim Kardashian (36), Khloé Kardashian (33) og Kylie Jenner (20) skal vente barn i løpet av noen måneder.

Babyrykter

Kim har selv holdt tett om ryktene, men lettet endelig på sløret. I et nytt klipp, publisert som en teaser for den kommende sesongen av «Keeping Up With The Kardashians», avslørte nemlig Kim at det er sannhet i ryktene, skriver People.

I april avslørte Khloé at hun ønsker å stifte familie med sin nye flamme Tristan Thompson (26).

- Jeg vil gjerne ha min egen familie, og vi har snakket om det. Tristan er allerede far, og jeg vet med sikkerhet at han vil bli en fantastisk pappa, fortalte TV-stjernen til E! News den gang.

Etter at Khloé selv avslørte at hun har sluttet på p-piller, hevder en kilde nær stjernen til kjendisnettstedet Heat World, at 33-åringen allerede skal være gravid.

Kylie Jenner har ikke kommentert ryktene rundt sin angivelige graviditet ennå, men nå ser det ut til at Kris Jenner, Kylies mamma, tar gleden på forskudd og har allerede store planer for det kommende barnebarnet.

Hittil har heller ikke Kourtney Kardashian kommentert babyryktene enda.

Ulike klipp med Kourtney Kardashian etter bruddet med Scott Disick Vis mer

LES OGSÅ: Saksøker hele Kardashian-familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer