Viste sin kjærlighet på Sundance

Bradley Cooper og modellkjæresten benyttet finværet til å dyrke hverandre.

SEOGHØR.NO: Som oftest står han side om side med sine berømte filmkollegaer på den røde løperen og det er sjeldent Bradley Cooper (39) viser seg offentlig sammen med sine flammer.

Men under filmfestivalen Sundance i Utah var det et uvanlig syn som ventet fans og fotografer. Bradley og modellkjæresten Suki Waterhouse (22) kom hånd i hånd nedover gaten i Park City. Paret smilte og lo og så ikke ut til å få nok av hverandre.

VISTE SEG SAMMEN: Bradley Cooper gikk hånd i hånd med kjæresten Suki Waterhouse under filmfestivalen i Utah.  Foto: FameFlynet
VISTE SEG SAMMEN: Bradley Cooper gikk hånd i hånd med kjæresten Suki Waterhouse under filmfestivalen i Utah. Foto: FameFlynet Vis mer

Det er tydelig at forholdet nå har blitt mer seriøst og ingen av de to kjendisene lot seg merke av fotografene som knipset ivrig.

Cooper hadde lenge et forhold til Zoe Saldana, men i vår ble han koblet til den unge modellen Waterhouse.

Møttes på motefest

«American Hustle»-stjernen ble introdusert for den vakre briten under Elle Style Awards i mars i fjor. Han skal ha blitt så fascinert av den unge blondinen at han fløy henne til Los Angeles for en ny date. De to har i mange måneder vært et hett par, men har ikke vist seg mye sammen når de vet at pressen vil være tilstede.

Suki Waterhouse er en britisk modell og skuespiller. 16 år gammel sluttet hun utdannelsen sin for å satse på en modellkarriere. Hun begynte som undertøysmodell for Marks and Spencer. Hun er det britiske merket Burberrys ansikt utad. Hun har også stått modell for Swatch, H&M og Pepe Jeans.

UNG MODELL: Suki Waterhouse er en ung fremadstormende britisk modell.  Foto: Stella Pictures
UNG MODELL: Suki Waterhouse er en ung fremadstormende britisk modell. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Bekrefeter dette at de er et par?