Leonardo DiCaprio og Camila Morrone

Viste sin kjærlighet på kjendisøya

Kjæresteparet fikk ikke nok av hverandre på karibiske St. Barts.

FESTER GREPET:
Det er ingen tvil om at forholdet blomstret på den flotte ferieturen. Camila Morrone og Leonardo DiCaprio har vært sammen i to år. Foto: NTB scanpix
FESTER GREPET: Det er ingen tvil om at forholdet blomstret på den flotte ferieturen. Camila Morrone og Leonardo DiCaprio har vært sammen i to år. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Oscar-vinner Leonardo DiCaprio (45) har lagt sin elsk på den eksklusive karibiske ferieøya St. Barts, og er blant annet blitt fotografert på øya omringet av unge kvinner.

Opp gjennom årene har han vært der en rekke ganger for både å feste og koble av, men denne gangen var det fullt fokus på kjæresten Camila Morrone (22).

Endelig klar

Det forelskede paret var i strålende humør mens de lekte i bølgene. Turtelduene har nå vært sammen i to år, noe som er lenge for damemagneten Leo.

Amerikanske medier siterer nære kilder som forteller at Camila har rørt ved noe helt spesielt i hjertet hans.

Nå skal han omsider være klar for å slå seg til ro og tenke på familieliv.

Familievenn

De to møttes og begynte å gå ut sammen i desember 2017, da Camila var bare 20 år gammel. Men historien mellom de to går lenger tilbake enn det. Camilas tidligere «stefar» er nemlig skuespillerveteranen Al Pacino (79).

Pacino og DiCaprio har vært gode venner i en årrekke, og Leonardo skal ha møtt sin nåværende kjæreste allerede for ti år siden, i et familieselskap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer