Viste sin kjærlighet på indre bane

«The Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco klarte ikke holde fingrene unna ektemannen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «The Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco (28) giftet seg med tennisstjernen Ryan Sweeting (26) i en romantisk seremoni på selveste nyttårsaften - og er ikke redd for å vise verden at de fortsatt er stormende forelsket.

ROSADILLA: DavKaley Cuoco giftet seg med Ryan Sweeting på nyttårsaften i fjor stilte hun i rosa kjole - under tennismatchen denne helgen bar de begge to sporsklær med rosa detaljer. Foto: Faksimile Instagram
ROSADILLA: DavKaley Cuoco giftet seg med Ryan Sweeting på nyttårsaften i fjor stilte hun i rosa kjole - under tennismatchen denne helgen bar de begge to sporsklær med rosa detaljer. Foto: Faksimile Instagram Vis mer

Denne helgen stilte hun og ektemannen til en uhøytidelig tennismatch under USTA Men's Pro Tennis Championships of Calabasas, og de to klarte ikke å holde fingrene fra hverandre på banen.

Mellom slagene klinte Cuoco til med ektemannen, som matchet henne i rosa treningstøy.

Dette er ikke første gang den populære TV-stjernen erklærer sin kjærlighet overfor Sweeting i offentlig forsamling.

Kaley hyllet nemlig ektemannen fra scenekanten da hun i januar ble tildelt prisen for «Beste kvinnelige skuespiller i en TV-komedie» under People’s Choice Awards i Los Angeles:

- Dette er det nest beste som har skjedd meg i år. Det beste var å gifte meg med deg, baby, sa hun til ektemannen, til applaus fra salen.

LES OGSÅ: Tatoverte konas navn på armen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer