Viste sin kjærlighet på Ben Stiller-fest

Jennifer Aniston og kjæresten tok en pause fra bryllupsplanleggingen for å hylle sin gode venn. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere «Venner for livet»-stjernen Jennifer Aniston (43) stod for en av årets mest omtalte forlovelser, da hun i august ga sitt ja til kjæresten Justin Theroux (41).

Etter den glade nyheten har ryktene om hvor det som sannsynligvis blir ett av neste års mest kjendistunge bryllup skal foregå.

Aniston skal blant annet ha sjekket ut et luksushotell på den greske øya Kreta, som er fødestedet til hennes far, John Aniston.

Turtelduene holdt imidlertid kortene tett til brystet, da de de torsdag ankom filmfesten American Cinematheque Award i Los Angeles.

Festen ble arrangert for å hylle skuespilleren og regissøren Ben Stiller, kjent fra filmer som «Tropic Thunder» og «Starsky and Hutch». Stiller spilte sammen med Aniston i filmen «Along Came Polly» i 2004.

Justin Theroux la imidlertid ikke skjul på sine følelser, da han kastet flere kjærlige blikk mot sin vakre kjæreste, og strøk henne over ryggen, mens de poserte for fotografene.

Tilstede på festen var også en rekke andre kjendiser, som komikerne Will Ferrell og Jack Black, «American Pie»-stjernen Eugene Levy, og skuespilleren Laura Dern.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer