Viste sin kjærlighet i New York

Lykken smiler igjen for skuespiller Zachary Quinto.

SEOGHØR.NO: I fjor sommer ble «Star Trek» og «Heroes»-stjernen Zachary Quinto (37) singel etter at forholdet til «Glee»-stjernen Jonathan Groff (29) tok slutt etter nesten et år.

Nå har den tidligere «Heroes»-skuespilleren funnet lykken igjen, med modellen Miles McMillan.

Filmstjernen bekreftet selv forholdet på Instagram med et bilde av McMillan i slutten av august, og onsdag denne uken viste det ferske paret sin kjærlighet på gaten i New York.

Ifølge Just Jared spaserte det kjekke kjæresteparet i bydelen Soho sammen med en kamerat. De to utvekslet et lite kyss og smilte til hverandre, mens Quinto holdt armen rundt sin kjære.

PÅ JOBB: For to måneder siden besøkte Miles kjæresten på filmsettet til «Michael» i Freeport, Long Island. Foto: All Over Press
PÅ JOBB: For to måneder siden besøkte Miles kjæresten på filmsettet til «Michael» i Freeport, Long Island. Foto: All Over Press Vis mer

Skuespilleren, som stod fram som homofil for tre år siden, er for tiden opptatt med innspillingen av dramaet «Michael», der han spiller mot blant andre Emma Roberts og James Franco.

Franco spiller rollen som Michael, en homofil aktivist og magasingründer som vender seg til kirken for å bli «frelst».

Miles McMillan har blant annet gått modell for den amerikanske designeren Richard Chai og posert i en kampanje for merket Ay Not Dead, fremgår det av kjekkasens Instagram-profil.

LES OGSÅ: Viste seg for første gang siden naken-hackingen