Viste seg uten gifteringen

Liberty Ross vurderer skilsmisse etter ektemannens affære med Kristen Stewart.

SNART SLUTT?: Liberty Ross vurderer å skille seg fra ektemannen Rupert Sanders etter at han var utro med Kristen Stewart.  Foto: All Over Press
SNART SLUTT?: Liberty Ross vurderer å skille seg fra ektemannen Rupert Sanders etter at han var utro med Kristen Stewart. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere i sommer ble «Twilight»-stjernen Kristen Stewart (22) avslørt sammen med regissøren Rupert Sanders (41). Intime bilder beviste forholdet og Kristen og Rupert har siden unnskyldt seg ovenfor familien og fansen.

Sanders er gift og har to barn med modellen Liberty Ross (34), men nå er ekteskapet i fare. Onsdag viste vakre Ross seg på premieren av filmen «Lawless» i Los Angeles. Tobarnsmoren har vist seg flere ganger etter affæren ble kjent, men onsdag var første gangen hun stilte på den røde løperen.

Ross så ut til å være i godt humør og smilte og poserte for fotografene, men hadde lagt gifteringen hjemme. Paret skal ifølge amerikanske medier ha prøvd å redde forholdet med terapi, men nå kan det se ut til at forholdet nærmer seg slutten.

Kristen var sammen med filmkollega Robert Pattinson (26), men han skal ha dumpet henne da han fant ut om affæren.  

Snart har filmen «Breaking Dawn - Part 2» premiere. Men skuespillerne nekter å promotere filmen sammen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun lever kun på Red Bull og sigaretter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer