UTEN RING: Kate Winslet hadde ikke på seg gifteringen da hun kom tilbake til New York i helgen. Her er hun sammen med datteren Mia.  Foto: Stella Pictures
UTEN RING: Kate Winslet hadde ikke på seg gifteringen da hun kom tilbake til New York i helgen. Her er hun sammen med datteren Mia. Foto: Stella Pictures Vis mer

Viste seg uten gifteringen

Kate Winslet er helt ferdig med ektemannen.

SEHER.NO:  For to uker siden ble det kjent at  Oscar-vinner Kate Winslet (34) og hennes regissørektemann Sam Mendes (44) har søkt om skilsmisse.

Paret, som har vært gift i syv år, ble lenge regnet som et av Hollywoods mest stabile par. Men rett etter Oscar-festen, hvor Winslet ankom alene, kunne de altså bekrefte at de nå går hvert til sitt.

- Kate og Sam er svært triste over å måtte meddele at de ble separert tidligere i år. De er begge enige i avgjørelsen om at de nå skal skilles og ønsker å dele omsorgen for deres barn. De ber nå om at mediene respekterer deres ønske for et privatliv, sa Winslets advokat, Keith Schillings, etter avsløringen.


Siden nyheten ble kjent har de to holdt seg langt unna hverandre, og Kate dro rett på ferie med barna og bestevenninnen Emma Thompson.

Denne helgen var imidlertid Winslet tilbake i New York med datteren Mia (9) og sønnen Joe (6).

Og at skuespillerinnen er singel igjen var tydelig, da hun hadde fjernet gifteringen fra sin venstre hånd, skriver Us Magazine.

Onde tunger har hevdet at Mendes' nære forhold til skuespillerinnen Rebecca Hall er årsaken bak bruddet, men regissørens talspersoner har siden gått ut og avkreftet dette.

Venner av paret sier at parets karrierer er hovedårsaken til skilsmissen.
 
- Deres karrierer og arbeidsplaner var rett og slett for intense. De klarte bare ikke å få det til å funke, sier en kilde.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ett forhold er ikke nok