Viste seg uten giftering

Clint Eastwoods 17 år lange ekteskap skal nærme seg slutten.

INNLAGT: Clint Eastwoods journalist-kone Dina har selv sjekket inn til rehabilitering for å få behandling mot angst og depresjon. Foto: Fame Flynet
INNLAGT: Clint Eastwoods journalist-kone Dina har selv sjekket inn til rehabilitering for å få behandling mot angst og depresjon. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Bruddryktene har lenge svirret rundt Clint Eastwood (82) og hans kone Dina (47), og forsterkes nå ytterligere da skuespilleren nylig viste seg uten ring på fingeren. 

I tillegg skal Eastwoods kone ha sjekket inn til rehabilitering, og i motsetning til mange andre stjerner er det ikke rusmisbruk som er problemet.

Dina blir behandlet for angst og depresjon, som følge av problemer i ekteskapet. Tanken på en mulig skilsmisse fra «Gran Torino»-stjernen skal ha fått Dina til å bryte sammen, skriver TMZ.  

Dina har vært gift med den verdensberømte skuespilleren og regissøren, som hun har datteren Morgan (16) sammen med, siden 1996. Familien bor i Carmel-by-the-Sea, California, hvor Clint tidligere har vært ordfører.

Det skal ha vært Dina selv som ønsket å få hjelp for å takle problemene. Ifølge Femalefirst skal Eastwood være på klinikken i et par måneder.

Paret traff hverandre for første gang i 1993 da Dina intervjuet filmstjernen mens hun jobbet som TV-anker for en amerikansk TV-kanal.
 
LES OGSÅ:   Clint Eastwood blir realitystjerne 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer