STOLTE FORELDRE: Victoria Beckham og ektemannen David tok med seg lille Harper Seven på shopping i helgen. Foto: All Over Press
STOLTE FORELDRE: Victoria Beckham og ektemannen David tok med seg lille Harper Seven på shopping i helgen. Foto: All Over Press Vis mer

Viste seg ute med babyen for første gang

David og Victoria Beckham tok med lille Harper på shopping i den amerikanske storbyen.

Publisert
SEHER.NO: I juli ble den tidligere Spice Girls-stjernen Victoria Beckham og fotballkjæresten David Beckham foreldre til sitt fjerde barn, Harper Seven. Etterpå har Victoria jobbet hardt for å bli kvitt de ekstra kiloene hun fikk på kroppen etter sin siste graviditet.

I løpet av sommeren har det lykkelige paret flere ganger vist frem sitt nyeste vidunder på både Twitter og Facebook. Men det å vise seg ute med baby Harper har så langt latt vente på seg. Fram til nå.

Fredag forrige uke tok de nemlig med seg Harper Seven på en aldri så liten shoppingtur i Los Angeles. I et par tettsittende skinnbukser og en svart topp viste Victoria med all tydelighet at toppformen ikke er veldig langt unna.

Søndag, bare to dager etter shoppingturen med sitt yngste barn, hadde familien Beckham nok en familiedag i offentligheten. Da tok de nemlig turen til shoppingsenteret The Grove sammen med sønnene Brooklyn (12), Romeo (8) og Cruz (6).

- Baby Harper er den skjønneste jenta jeg noensinne har sett. Jeg har blitt forelsket igjen, skrev Victoria Beckham på sin egen Twitter-profil bare fire dager etter at Harper Seven ble født.

I slutten av august frarådet legene Victoria å gå i høye hæler. Årsaken var ryggproblemene hun har pådratt seg etter sin siste fødsel. Det rådet ser hun, i hvert fall hvis man tar utgangspunkt i de siste bildene av henne, ikke ut til å følge...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Victoria Beckham frarådes å gå i høye hæler  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer