Viste seg to uker etter fødselen

Jennifer Garner tok med seg eldstedatteren på legetime i Los Angeles.

VISTE SEG: Jennifer Garner viste seg på gaten i Los Angeles med eldstedatteren Viola to uker etter at hun fødte sønnen Samuel. Foto: All Over
VISTE SEG: Jennifer Garner viste seg på gaten i Los Angeles med eldstedatteren Viola to uker etter at hun fødte sønnen Samuel. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jennifer Garner viste seg på gaten i Los Angeles to uker etter at hun fødte sitt tredje barn, da hun mandag tok seg seg datteren Violet (6) på en legetime i Santa Monica.

Datteren bar på en babystol med en dukke, mens den ekte babyen - Samuel, som ble født 27. februar - var hjemme.

Lille Samuel er filmstjerneparet Ben Affleck og Jennifer Garners tredje barn og første sønn. Fra før har de døtrene Violet og Seraphina (3).

Garner ble observert ute for første gang etter fødselen onsdag i forrige uke da hun cruiset rundt i sin Land Rover i Pacific Palisades.

- Jeg lever livet mitt med ekstreme ytterpunkter. Enten er jeg en fulltids hjemmeværende mamma eller så er jeg en fulltids skuespiller, har Garner uttalt ifølge People.com.

I 2009 ga filmstjernen et innblikk i sitt liv som mamma.

- Få ungene opp og gi dem mat, få en av dem til skolen, legge den andre for en blund, gå i dagligvarebutikken, hente den ene på skolen, legge den andre for en blund, lage middag, skriver People.com.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslørte navnet på sin nye sønn 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer