Viste seg sammen på TVNorge-fest

TV 2-Isabella kom på TVNorge-fest med sin nye flamme... Se video!

SAMMEN PÅ FEST: - Magnus har vært dritheldig som har fått to stykker, sier Isabella Martinsen da hun for første gang viste seg offentlig sammen med sin nye kjæreste, Magnus Due-Tønnesen. Foto: Anders Myhren / Seher.no
SAMMEN PÅ FEST: - Magnus har vært dritheldig som har fått to stykker, sier Isabella Martinsen da hun for første gang viste seg offentlig sammen med sin nye kjæreste, Magnus Due-Tønnesen. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se videointervjuet med Isabella Martinsen nederst i saken!

SEHER.NO: TV 2s populære værdame Isabella Martinsen (30) har flere ganger blitt nevnt som en av Norges mest ettertraktede ungkarskvinner, etter at hun og ektemannen Finn Erik Rognan i juli kunngjorde via Twitter at de hadde gått fra hverandre.

I april kom også nyheten om at hun nå har funnet seg en ny kjæreste ved navn Magnus Due-Tønnesen (27), som jobber i produksjonsselskapet Dinamo. Mandag kom de to sammen på TVNorge-fest, til stor glede for de fremmøtte pressefolkene.

Det var i forbindelse med premierefesten til programmet «4-stjerners reise» at Isabella og Magnus ankom hånd i hånd - smilende - på den røde løperen. Og til Seher.no legger ikke Vær-Isabella skjul på at hun er glad for at hennes forholdsvis nye kjæreste er såpass flink til å ta seg av hennes lille datter, Filipa (5).

- Han er veldig veldig flink med Filipa, hun har vært dritheldig. Og ikke minst: Magnus har vært dritheldig som har fått to stykker, smiler hun.

I «4-stjerners reise» drar Isabella på tur til Los Angeles sammen med den tidligere fotballtreneren Tom Nordlie, komiker Kristian Valen og den tidligere håndballspilleren Susan Goksør Bjerkrheim. Hvordan den turen arter seg, får TV-seerne svar på først neste uke.

- Det var det beste med hele turen, at jeg fikk reise med dem - og få lov til å bli kjent med dem så godt som det lot seg gjøre. Det var en fin gjeng, veldig forskjellige folk, men sammen synes jeg var klarte oss veldig godt. Jeg er superglad for å ha fått lov til å møte dem, sier Martinsen til Seher.no.

Like før jul flyttet Isabella til Oslo. Pendlingen til bergen var også en av de største grunnene til at den vakre TV-kjendisen valgte å levere oppsigelse i TV 2. Selv legger hun ikke skjul på at hun trives i hovedstaden.

- Livet i Oslo er topp. Jeg elsker å bo i Oslo, det er en kul by. Jeg liker utelivet, de små kafeene, restaurantene og alt, sier Isabella, som heller ikke legger skjul på at datteren koser seg.

- Jeg tror nok også hun er veldig glad for å være her. Det er selvfølgelig litt nytt når man må flytte fra venner og slikt, men hun er tilpasningsdyktig, det går seg fort til - med ny hage, mange nye venner, i tillegg til at vi også har familie her i byen. Jeg tror nok hun også synes at dette var et veldig godt alternativ, forteller en strålende forelsket Isabella Martinsen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg får pornobilder i posten
 

Se videointervjuet med Isabella Martinsen her:



[obj:media:8890]