Mila Kunis og Ashton Kutcher:

Viste seg sammen på rød løper for første gang på 17 år

Paret har unngått fotografene på offentlige arrangement siden «That '70s Show».

VEKKER OPPSIKT: Søndag valgte Ashton Kutcher og Mila Kunis å vise seg sammen på den røde løperen - for første gang siden «That '70s Show». Foto: NTB Scanpix
VEKKER OPPSIKT: Søndag valgte Ashton Kutcher og Mila Kunis å vise seg sammen på den røde løperen - for første gang siden «That '70s Show». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Et av Hollywoods mest populære par har de siste årene vært skuespillerduoen Mila Kunis (34) og Ashton Kutcher (39).

Paret møttes for første gang i det populære programmet «That '70s Show», som hadde sin siste episode i 2006.

Samtlige av skuespillerne som medvirket, ble stjerner over natta, og de var ofte å se på den røde løperen og ved offentlige arrangementer.

UNGE: Ashton (nederst til venstre) og Mila (øverst i midten) møttes da de begge spilte inn «That '70s Show» på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet. Foto: NTB scanpix
UNGE: Ashton (nederst til venstre) og Mila (øverst i midten) møttes da de begge spilte inn «That '70s Show» på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gjorde sin debut

Kunis og Kutcher har imidlertid forsøkt å holde en lav profil i rampelyset, og har ifølge Daily Mail ikke vist seg sammen på den røde løperen på over 17 år. Sist gang var i forbindelse med «That '70s Show» en gang i 2000.

Søndag kveld viste imidlertid de to seg endelig sammen på den røde løperen igjen, i forbindelse med Breakthrough Prize Awards, ofte omtalt som Oscar-utdelingen for forskning, på NASA Ames Research Center i California.

Saken fortsetter under:

FLØRTENDE: Ashton Kutcher og Mila Kunis stilte gladelig opp for fotografene på søndag. Foto: NTB Scanpix
FLØRTENDE: Ashton Kutcher og Mila Kunis stilte gladelig opp for fotografene på søndag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret så tilsynelatende svært komfortable ut foran kameralinsene, hvor de spøkte og lo med hverandre.

Hva som er årsaken til at skuespillerduoen først nå viser seg sammen, er ikke kjent. Bildene har imidlertid vakt stor oppsikt, hvor en rekke amerikanske medier har omtalt den sjeldne opptredenen.

Da «That '70s Show» først startet sin innspilling en gang rundt 1998, var Kunis bare 15 år gammel, og hun har tidligere uttalt at ektemannen var hennes første kyss.

Forholdet tok slutt

Duoen spilte kjærester på skjermen, men det skulle ta lang tid før de faktisk inngikk et forhold også i virkeligheten.

I 2005 giftet Ashton Kutcher seg nemlig med den 16 år eldre Hollywood-stjernen Demi Moore (55).

TOK SLUTT: Ashton Kutcher og Demi Moore var gift i seks år. Paret gikk imidlertid hver til sitt i 2011. Foto: NTB Scanpix
TOK SLUTT: Ashton Kutcher og Demi Moore var gift i seks år. Paret gikk imidlertid hver til sitt i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men etter seks år som mann og kone tok forholdet brått slutt i november 2011.

Det var Demi som ba om skilsmisse - tre måneder etter at Ashton ble beskyldt for å ha hatt en affære med den da 22 år gamle kontormedarbeideren Sara Leal.

Syv år senere - i april 2012 ble Ashton og Mila kjærester. To år senere fridde «Two and a Half Men»-kjekkasen, og åtte måneder etter kom datteren Wyatt (3) til verden.

I november i fjor ble paret foreldre for andre gang til sønnen Dimitri (1).

STORTRIVES: Mila Kunis og Ashton Kutcher sammen med datteren Wyatt. Foto: NTB Scanpix
STORTRIVES: Mila Kunis og Ashton Kutcher sammen med datteren Wyatt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret har tidligere uttalt at de begge elsker småbarnstilværelsen.

«Bad Moms»-stjernen har heller aldri lagt skjul på at hun har ønsket å utvide familien.

Ektemannen stortrives også som pappa, og har uttalt at farskjærligheten han har for datteren er ubeskrivelig.

- Du tror du vet hvor høyt du kan elske et annet menneske, men så får du barn og innser at det visste du ikke. Det er uendelig givende, sa han ifølge E!News.com.

Mila har skrytt av at Ashton er en ansvarsfull far som vil skifte alle bleiene på datteren. Selv innrømmer hun også lett at hun elsker ansvaret som mor.

LES OGSÅ: Disse bildene får forlovelsesryktene til å svirre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer