FÅR SKRYT: Han er en veldig god støttespiller. Vi har det veldig gøy, bor i Grimstad og gjør det beste ut av det, sier Britt Carin Jonassen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FÅR SKRYT: Han er en veldig god støttespiller. Vi har det veldig gøy, bor i Grimstad og gjør det beste ut av det, sier Britt Carin Jonassen. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Viste seg sammen for første gang

Har realityparet offisielt blitt kjærester? Se video!

SEHER.NO: Lørdag ble det kjent at Leif Birger Mækinen (53) er den store vinneren av årets Farmen på TV 2. Samme kveld møttes alle deltagerne i realityprogrammet til en finalefest i forbindelse med Gullruten.

Eirik Fønstelien er en av årets Farmen-deltagere som har fått mye oppmerksomhet denne våren. Etter at han røk ut av programmet, ble det kjent at det var slutt mellom ham og kjæresten Camilla Tolaas. Like etterpå begynte spekulasjonene om at han hadde funnet tonen med tidligere Robinson-deltager, Britt Carin Jonassen.

Lørdag kom de sammen på fest.
 
- Vi har jo funnet litt tonen og så får vi se hva det blir til etter hvert. Vi koser oss sammen, så får vi se. Vi vil ikke forhaste noen ting, forteller Eirik til Seher.no.

Selv om Britt Carin er den kvinnen Farmen-deltageren velger å ha med seg på finalefest, vil de fortsatt ikke bekrefte om de har blitt kjærester eller ei.
 
- Det har jeg nok ingen kommentar til, sier Britt Carin.

Akkurat det er Eirik fullstendig enig i.
 
- Dere får heller lage en sak på det senere. Nei, vi tar det med knusende ro nede på Sørlandet, vet du. Vi tar det litt sakte. Jeg kom jo nettopp ut av et forhold, og har ikke lyst til å forhaste noen ting, erkjenner han.

Men at de to sender hverandre flørtende blikk, og har funnet tonen for fullt - det er det ingen tvil om.

Hva er det beste med Eirik, Britt Carin?
 

- Det er godt humør og god steming. Vi har det veldig fint sammen. Han er en veldig god støttespiller. Vi har det veldig gøy, bor i Grimstad og gjør det beste ut av det, sier den tidligere Robinson-deltageren til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Viste seg med kjæresten på rød løper

Se videointervjuet med Eirik Fønstelien og Britt Carin Jonassen her:[obj:media:8588]