«Riverdale»-stjernene Lili Reinhart og Cole Sprouse:

Viste seg sammen for første gang siden romanseryktene

Kom sammen på rød løper.

«RIVERDALE»: Cole Sprouse og Lili Reinhart sammen med resten av Riverdale-gjengen under Teen Choice Awards tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix
«RIVERDALE»: Cole Sprouse og Lili Reinhart sammen med resten av Riverdale-gjengen under Teen Choice Awards tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Natt til mandag var det duket for den årlige Teen Choice Awards i Los Angeles, hvor den yngre garde av hollywoodstjerner mellom 13 og 19 år blir hedret for årets prestasjoner innen popkultur.

Blant kjente fjes som dukket opp på den rød løperen iført glitter og glam, var blant andre superstjernene Bella Thorne (19), Rita Ora (26), Zara Larsson (19), Selena Gomez (25) og Paris Jackson (19).

Men for «Riverdale»-fansen var det noe annet som vekket oppmerksomhet.

Kom sammen

Lenge har det virret rykter om at de to skuespillerstjernene Lili Reinhart (20) og Cole Sprouse (25), fra den populære Netflix-serien «Riverdale», har funnet kjærligheten på ekte etter at de ble sett kyssende på en fest.

RYKTENE SVIRRER: Cole Sprouse og Lili Reinhart omtales som et av Hollywoods heteste unge par. Foto: NTB Scanpix
RYKTENE SVIRRER: Cole Sprouse og Lili Reinhart omtales som et av Hollywoods heteste unge par. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I serien spiller duoen nemlig det forelskede paret Betty og Jughead, og etter seriens siste episode tidligere i vår begynte duoen og dele hyppige bilder av hverandre over sosiale medier.

Det fikk fansen til å spekulere, og under mandagens begivenhet fikk fansen bekreftelse på det de lenge hadde trodd, da turtelduene dukket opp på den rød løperen sammen.

BARE GODE VENNER?: Cole og Lili under messen Comic Con. Foto: NTB Scanpix
BARE GODE VENNER?: Cole og Lili under messen Comic Con. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nok en gang stilte duoen seg tett inn til hverandre, noe fansen har lagt merke til ved flere anledninger.

Paret har ikke bekreftet romanseryktene selv ennå, til tross for at de har postet flere bilder av hverandre på Instagram.

Ved siden av skuespillerkarrieren er nemlig Cole fotograf, og har blant annet tatt bilder av Kendall Jenner (21) og Zendaya (20) tidligere.

🌾

Et innlegg delt av Cole Sprouse (@colesprouse)

🌷🌼🌷🌼👩🏼🌼🌷🌼🌷

Et innlegg delt av Cole Sprouse (@colesprouse)

- Hva vi har er sjeldent

Tidligere har Lili uttalt til People at alle skuespillerne er blitt en sammensveiset gjeng, og at de ofte henger sammen på fritiden.

- Jeg kan ikke beskrive hvor heldige vi er. Jeg føler dette er sjeldent - hva vi har er sjeldent, sa hun i januar.

Blitt voksen

Mange husker sikkert Cole fra TV-serien «Venner for livet» hvor han spilte Ben Geller, sønnen til Ross. Da var han bare syv år gammel.

Sammen med sin tvillingbror Dylan startet allerede «Riverdale»-stjernen karrieren da han bare var ett år gammel, hvor Dylan og Cole pleide å bytte på å spille den samme rollen.

I senere tid har tvillingene gjort stor suksess i blant andre filmer som «Big Daddy» og med Disney-serien «The Suite Life of Zack and Cody».

Betatt av 25 år eldre skuespiller

Riktig nok var Cole bare med i syv episoder av den populære serien «Venner for livet», men ifølge New York Post rakk likevel Jennifer Aniston, som spilte Rachel Green, å gjøre et uslettelig inntrykk på han.

- Jeg hadde det veldig, veldig vanskelig da jeg jobbet med Aniston, fordi jeg var så forelsket i henne. Jeg var betatt. Jeg var målløs. Det kriblet så mye i kroppen at jeg glemte replikkene mine. Det var vanskelig for meg, sa han til avisen.

LES OGSÅ: Kourtney Kardashian vurderer ny karriere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer