Viste seg sammen for første gang siden bryllupet

- Jeg er forelsket og lykkelig, og det er det eneste jeg ønsker å si.

HEMMELIGHETSFULL: Daniel Craig viser seg svært sjeldent sammen med kona Rachel Weisz, men på onsdag kom de sammen på filmpremiere.  Foto: All Over Press
HEMMELIGHETSFULL: Daniel Craig viser seg svært sjeldent sammen med kona Rachel Weisz, men på onsdag kom de sammen på filmpremiere. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Daniel Craig (43) er kjent for å være svært ordknapp om sitt privatliv, og diskuterer sjeldent familielivet i pressen.

Onsdag kveld overrasket han alle da han kom sammen med skuespiller-kjæresten Rachel Weisz (41) på premieren på sin nyeste film «The Girl with the Dragon Tattoo». Det er første gang Craig og Weisz viser seg sammen offentlig siden bryllupet i sommer.
 
Paret giftet seg i en hemmelig seremoni, med kun fire personer tilstede. I et nytt intervju med magasinet GQ forklarer Craig hvorfor han er så hemmelighetsfull.

- Vi klarte å gifte oss privat. Vi ville ikke at dagen skulle ødelegges, og vi ville beholde hemmeligheten for oss selv, sier han til GQ.

«007»-stjernen er redd for at tidligere sitater skal bli dratt frem igjen, og er derfor svært ordknapp i de fleste intervjuer. Men han innrømmer at han er svært forelsket i sin nye kone.

- Jeg er forelsket og lykkelig, og det er det eneste jeg ønsker å si. Livet er langt og jeg håper forholdet vil vare, sier han.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hun forbyr familien å nevne navnet hans 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer