George og Amal Clooney:

Viste seg sammen for første gang etter tvillingfødselen

George og Amal Clooney ble fraktet med en av Venezias klassiske båter til filmpremiere lørdag kveld.

LEKRE: Stjerneparet var pyntet og velkledde til lørdagens røde løperen i Venezia. Foto: Reuters/NTB Scanpix
LEKRE: Stjerneparet var pyntet og velkledde til lørdagens røde løperen i Venezia. Foto: Reuters/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Denne uken er det filmfest i Venezia i Italia, og lørdag kveld var det duket for premiere på George Clooneys (56) «Suburbicon» som han har vært med å regissere.

I forkant av den røde løperen var fotografene kjappe til å fange bilder av George og kona, advokat og aktivist Amal (39), da de kom gående ut av hotellet.

Paret har ikke vist seg sammen i offentlig sammenheng siden tvillingene deres, Ella og Alexander, ble født i starten av juni.

PÅ VEI: George og Amal på vei til filmpremiere lørdag kveld. Foto: Reuters/NTB Scanpix
PÅ VEI: George og Amal på vei til filmpremiere lørdag kveld. Foto: Reuters/NTB Scanpix Vis mer

På vei til filmpremieren lørdag kveld, benyttet skuespilleren og stjerneadvokaten en av Venezias ikoniske båter for å komme seg til den røde løperen.

De ble plukket opp foran hotellet, og det var her de ble fanget på film av fotografene.

Amal ble geleidet ned trappene iført en lang, lekker lilla kjole. Stylingen var klassisk med en 60-tallsinspirert hårfrisyre og røde lepper.

George støttet kona iført en klassisk svart dress som muligens er skreddersydd for anledningen.

STASELIG: George vitset med fotografene, mens Amal poserer til kameraet. Foto: Reuters/NTB Scanpix
STASELIG: George vitset med fotografene, mens Amal poserer til kameraet. Foto: Reuters/NTB Scanpix Vis mer

Vel fremme på den røde løperen stilte de seg opp foran fotografene, klare til å se Georges nye film.

Bytter bleier og går turer

I et intervju med USA Today i slutten av august, snakket «The Descendants»-skuespilleren om papparollen og hvordan den har forandret livet hans.

- Jeg må bare tørke spy av dressen min, sier han.

- Det pleide å være mitt spy, men nå er det tvillingene sitt.

FORELDRE: George og Amal lyste opp den røde løperen i Venezia, og lot foreldrerollen ligge i et par timer. Foto: Reuters/NTB Scanpix
FORELDRE: George og Amal lyste opp den røde løperen i Venezia, og lot foreldrerollen ligge i et par timer. Foto: Reuters/NTB Scanpix Vis mer

Til avisen forteller han plutselig innså at han var ansvarlig for to nye liv og synes de var skummelt. Men det er kona Amal han må takke.

- Hun er som en olympisk deltaker.

Papparollen kom brått på som 56-åring, så han ville ikke anbefale noen å legge planer for livet. Fra hjemmet i Italia forteller han til USA Today at jobben hans akkurat nå er å bytte bleier og gå turer.

Vil skjerme barna

Paret har holdt en svært lav profil etter fødselen og har ikke vist fram tvillingene sine offentlig. Slik hadde foreldreparet trolig ønsket at det skulle forbli.

Så publiserte imidlertid det franske magasinet Voici i juli bilder av tvillingene på forsiden sin - uten tillatelse fra Clooney.

Saken fortsetter nedenfor.

GRAVID: Menneskerettighetsadvokat Amal Clooney talte i FN, og oppfordret verdens ledere om å ikke la IS slippe unna med folkemord. Likevel var det noe helt annet hun fikk oppmerksomhet for i media. Video: UNTV Vis mer

Det endte med at paret vil ta magasinet til retten.

- Den siste uken har fotografer fra magasinet Voici klatret på gjerdet vårt og i treet vårt og tok ulovlige bilder av våre nyfødte inne i hjemmet vår, skrev George Clooney i en uttalelse til Deadline via sin talsperson, og fortsetter:

- Vær ikke i tvil: Fotografene, byrået og magasinet vil bli tatt til retten. Sikkerheten til barna våre krever det, avsluttet han.

Paparazzibildene skal, ifølge Deadline, vise foreldrene som bærer barna sine inne på sin private eiendom ved Comosjøen i Italia.

Avviste både ekteskap og barn

Tidligere ble George Clooney regnet blant Hollywoods fremste ungkarer, ettersom han gjerne vekslet mellom ulike, relativt kortvarige forhold.

Han var også tydelig på at han ikke ønsket å gifte seg igjen, etter ekteskapet med skuespiller Talia Balsam (58), som varte fra 1989 til 1993.

I september 2014 valgte Clooney likevel å bli smidd i hymens lenker nok en gang, da han og Amal giftet seg i Venezia. I januar samme år uttalte han imidlertid følgende:

- Denne fascinasjonen for kjærlighetslivet mitt er virkelig spesiell. Jeg fortsetter å si at jeg aldri kommer til å gifte meg igjen eller få barn, men folk vil ikke tro meg, sa han til Express den gang.

Forholdet til stjerneadvokat Amal Clooney har altså fått filmstjerna til å endre syn, både på ekteskapet og foreldreskapet. Før han møtte sin nåværende kone, uttalte han at jobben var det viktigste for ham:

- Jeg har alltid visst at farskap ikke var noe for meg. Å oppdra barn er en enorm forpliktelse, og det må være din førsteprioritet. For min del er jobben viktigst. Og det er grunnen til at jeg aldri vil gifte meg igjen, sa han til The Sunday Telegraph i 2011.

LES OGSÅ: - Måtte opereres for å gjøre Amal gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer