Brooklyn Beckham og Chloë Moretz:

Viste seg sammen for første gang etter den romantiske gjenforeningen

De to turtelduene klarer ikke å gi slipp på hverandre.

KJÆRESTER: Brooklyn Beckham og Chloë Moretz prøver lykken for tredje gang, og ser lykkeligere ut enn noensinne. Foto: NTB scanpix
KJÆRESTER: Brooklyn Beckham og Chloë Moretz prøver lykken for tredje gang, og ser lykkeligere ut enn noensinne. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Skuespiller Chloë Moretz (20) og Brooklyn Beckham (18) klarer tilsynelatende ikke å gi slipp på hverandre, og har blitt sammen for tredje gang.

Det var i september ryktene om en gjenforening begynte å svirre, etter at de begge hadde droppet hint i sosiale medier.

Nå klarer ikke duoen lenger å skjule sine varme følelser for hverandre, og under et Xbox-arrangement i New York på mandag stilte de med glede opp sammen for fotografene.

Både Brooklyn og Chloë har delt bildet på Instagram i ettertid, der man ser at en tydelig forelsket Beckham holder armene rundt kjæresten.

Saken fortsetter nedenfor.

🇬🇧+🇺🇸=❤️

Et innlegg delt av bb (@brooklynbeckham)

«Dere er et fantastisk par», skriver en av Brooklyns følgere på Instagram.

«Elsker at dere er sammen igjen», skriver en annen.

18-åringen er tydelig stormforelsket og stolt over kjæresten sin, og har også delt et bilde av den vakre skuespilleren fra arrangementet.

Saken fortsetter nedenfor.

Et innlegg delt av bb (@brooklynbeckham)

Taklet ikke avstanden

De to unge stjernene møtte hverandre for første gang i 2014, og kort tid etter avslørte flere internasjonale medier at duoen var et par.

- Han er en veldig god gutt, og en god person. Jeg elsker å henge med ham, skrøt Mortez av Brooklyn i et TV-intervju.

Forholdet tok imidlertid slutt etter en stund, på grunn av den lange avstanden mellom dem. Brooklyn var nemlig bosatt i London, mens Chloë bodde i Los Angeles.

Begge slettet hverandre fra sosiale medier etter bruddet.

Saken fortsetter nedenfor.

FORELSKET: Brooklyn Beckham og Chloë Moretz klarte ikke å skjule sin kjærlighet. Vis mer Vis mer

Jaget av pressen

I april i fjor begynte romanseryktene nok en gang å svirre mellom dem, og i starten prøvde de å holde en lav profil. Etter hvert ble presset fra media for stekt, og i et intervju med TV-programmet The Talk sa Chloë at oppstyret tæret på forholdet.

- Vi har vært av og på med hverandre i et par år nå, og vi har akkurat gjort det offisielt. Vi løp alltid fra paparazzier og løp fra folk som snakket om oss og tok bilder. Til slutt tenkte vi, «Vet du hva? Dette ødelegger forholdet vårt», sa hun, ifølge Us Weekly.

I september i fjor gjorde duoen det slutt igjen - den gang også på grunn av avstanden mellom dem.

Nå skal det imidlertid være enklere for dem å holde liv i kjærligheten, ifølge Daily Mail. Chloë er nemlig bosatt i New York for tiden, der Brooklyn nylig flyttet for å studere fotografi.

Chloë Moretz, som er kjent fra filmer som blant andre «If You Stay» og «Neighbors 2: Sorority Rising» har tidligere uttalt at hun har god kontakt med kjærestens foreldre, Victoria og David Beckham.

- David er en fantastisk far og Victoria er en fantastisk mor. De er genuint veldig gode foreldre og det er det som betyr mest. Og de lagde en kjekk sønn, fortalte hun.

Dublin. You were amazing ❤️

Et innlegg delt av bb (@brooklynbeckham)

LES OGSÅ: Avkrefter Kylie babyryktene her?