Bella Thorne og Scott Disick:

Viste seg sammen for første gang etter den hemmelige daten

Reiste bort fra Los Angeles. 

PÅ FLYPLASSEN: Bella Thorne og Scott Disick ble mandag observert på flyplassen i Los Angeles. Det er første gang duoen er avbildet sammen. Foto: NTB Scanpix
PÅ FLYPLASSEN: Bella Thorne og Scott Disick ble mandag observert på flyplassen i Los Angeles. Det er første gang duoen er avbildet sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no) Tidligere denne måneden ble «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Scott Disick (33) observert sammen med den 19 år gamle skuespilleren Bella Thorne på en restaurant i Los Angeles.

De to skal angivelig ha holdt rundt hverandre og kost seg i hverandres selskap rundt et bord som de hadde reservert for en time.

Da tok det ikke lang tid før romanseryktene begynte å svirre.

Nå skaper Thorne og Disick nok en gang overskrifter, da de mandag ble avbildet på flyplassen sammen.

Ifølge Daily Mail reiste de ut av Los Angeles på samme fly, men destinasjonen er så langt ikke kjent.

Bella er for tiden aktuell i HBO-serien «Famous in Love», og var som barn med i Disney-serien «Shake it up».

Hverken hun eller Scott har kommentert de nye romanseryktene.

ROMANSERYKTER: Bella Thorne og Scott Disick beveger seg gjennom sikkherhetskontrollen. Foto: NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: Bella Thorne og Scott Disick beveger seg gjennom sikkherhetskontrollen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han er svært sjalu

Scott Disick ble for første gang kjent i realityserien «Keeping up with the Kardashians». Scott har i flere år har hatt et turbulent forhold til den eldste søsteren i Kardashian-klanen, Kourtney Kardashian (38).

Sammen har de barna Mason (7), Penelope (4) og Reign (2).

Nå ser det imidlertid ut til at forholdet deres kan være over for godt. Scott er nemlig ikke den eneste av de to som har begynt å date. Tidligere denne måneden ble det nemlig kjent at også Kourtney dater andre personer.

BRUDD: Kourtney Kardashian etter bruddet med Scott Disick. Vis mer Vis mer

Kourtney - som tidligere har vært koblet til popstjernen Justin Bieber - kobles igjen til modellen Younes Bendjima (23). De to ble nemlig observert på handletur i Los Angeles - fem måneder etter at de første kjærlighetsryktene begynte å svirre rundt paret.

Gikk ned på kne

I den populære realityserien, som omhandler livet til familien og søstrene Kardashian og Jenner, får fansen et godt innblikk i både krangler og drama.

I de tidligere sesongene får blant annet fansen se Scott Disick slite seg gjennom både alkoholproblemer og angst, og i den ferskeste sesongen avslører 33-åringen at han også fridde til Kourtney da de var sammen.

ALKOHOLFORGIFTNING: Scott Disick i Kardashian-familien måtte på sykehus etter å ha drukket for mye alkohol. Video: Splash TV Vis mer Vis mer

- Jeg har et spørsmål. Vet Kourtney at du hadde en ring for å fri, spør Kourtneys søster, Kim (36), i episoden.

Disick bekreftet overfor Kim at Kourtney visste om det, fordi han faktisk hadde gått ned på kne.

- Jeg tror ikke vi fortalte noen om det. Vi ble bekymret for media og sånn, og vi tenkte: «La oss bare legge ringen til side og snakke om det en annen dag. Vi snakket aldri om det igjen, sier han.

Ifølge Daily Mail røpet Kim at Scott valgte å returnere ringen etter bruddet.

LES OGSÅ: - Scott Disick dater 14 år yngre Hollywood-stjerne