STOLT AV EKTEMANNEN: Jennifer Aniston smilte fra øre til øre under The Leftovers-premieren i Los Angeles denne helgen. Ektemannen Justin Theroux spiller en av hovedrollene i HBO-serien.
 Foto: NTB Scanpix
STOLT AV EKTEMANNEN: Jennifer Aniston smilte fra øre til øre under The Leftovers-premieren i Los Angeles denne helgen. Ektemannen Justin Theroux spiller en av hovedrollene i HBO-serien. Foto: NTB ScanpixVis mer

Viste seg offentlig sammen for første gang siden bryllupet

Ingen tvil om at lykken smiler til Jennifer Aniston og Justin Theroux.

SEOGHØR.NO: Det er akkurat to måneder siden Jennifer Aniston (46) og Justin Theroux (44) overrasket venner og familie med bryllupsfeiring i deres private hjem i Bel Air i Los Angeles.

Gjestene trodde de kom til luksusvillaen for å feire Theroux' 44-årsdag, men kvelden skulle vise seg å by på så mye mer enn det.

Etter å ha tilbrakt hvetebrødsdagene på den eksotiske øya Bora Bora i Stillehavet -  et av parets favorittreisemål - er de to nå klare til å tre inn i rampelyset igjen - denne gangen som mann og kone.

MATCHET: Jennifer Aniston og Justin Theroux har samme stil - og elsker å matche hverandre både på jobb og i privatlivet. Foto: NTB Scanpix
MATCHET: Jennifer Aniston og Justin Theroux har samme stil - og elsker å matche hverandre både på jobb og i privatlivet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Klarte ikke slippe grepet om ektemannen

Første helgen i oktober var det duket for premiere på sesong 2 av HBO-serien «The Leftovers», hvor Theroux har en av hovedrollene. Jennifer Aniston kastet selvfølgelig glans over den røde løperen, side om side med ektemannen.

Paret matchet hverandre i sorte antrekk, og det er ingen tvil om at de to er svært lykkelige. Ved flere anledninger la de armene rundt hverandre, og kom hånd i hånd inn på rød løper hvor fotografene ventet.

GREPA DAME: Jennifer Aniston tok et godt tak rundt ektemannen Justin Theroux på etterfesten. Foto: NTB Scanpix
GREPA DAME: Jennifer Aniston tok et godt tak rundt ektemannen Justin Theroux på etterfesten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det ferske ekteparet begynte i date i mai 2011, og året etter kjøpte de den eksklusive boligen i Bel Air til rundt 185 millioner kroner.

- Han er så utrolig snill mot meg. Han er vakker og kjekk, og han blir bare bedre og bedre med årene. Han har alltid støttet meg i det jeg gjør. Nå opplever jeg ting i et nytt lys, fortalte hun til Women's Wear Daily, ifølge ABC News, i fjor sommer.

LES OGSÅ: - Hun er klar for å få barn