«Da vi styrte internett»

Viste seg offentlig for første gang

Influensere og kjendiser flokket seg til premieren av Linnéa Myhres nye tv-serie.

PREMIEREFEST: På premieren til serien «Da vi styrte internett» møtte Linnéa Myhre og Emil Gukhild pressen for første gang. Reporter: Anniken Aronsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NIEU SCENE/OSLO (Se og Hør): Torsdag klokka 20.00 er det premiere på influenser Linnéa Myhres serie «Da vi styrte internett». Der tar fem tidligere bloggere, inkludert Myhre selv, et gjensyn med karrieren da de herjet på blogglista.

Anna Rasmussen (25), Julianne Nygård (31), Stina Bakken (28), Trine Grung (50) og Kristin Gjelsvik (35) deler alle høydepunkter og nedturer rundt bordet i hver sin episode - i ekte «Hver gang vi møtes stil».

SAMMEN OFFENTLIG: Emil Gukild og Linnéa Myhre dukket opp sammen på rød løper. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
SAMMEN OFFENTLIG: Emil Gukild og Linnéa Myhre dukket opp sammen på rød løper. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
HÅND I HÅND: Linnéa Myhre og kjæresten Emil Gukild strålte sammen på rød løper torsdag kveld.
HÅND I HÅND: Linnéa Myhre og kjæresten Emil Gukild strålte sammen på rød løper torsdag kveld. Vis mer

Programlederen selv stilte for første gang opp offentlig med kjæresten, NRK-programleder Emil Gukild (29). Forholdet deres ble kjent i juni, og de har siden delt flere glimt av hverandre på sosiale medier. Blant annet hadde de to gjort stor innsats for å kle seg ut som Jannicke Weeden og hennes yngre «mystiske mann» til halloween.

Selv om de to har vært ganske ordknappe om forholdet, dukket altså Gukild opp torsdag for å støtte kjæresten under premieren av VGTV-serien.

- Det er første gang dere er på rød løper sammen, stemmer ikke det?

- Vi har vært på noe sammen, men vi har ikke stilt oss opp, smiler Myhre til Se og Hør.

BREAKDOWN: Fisken er filetert og forberedelsene er gjort - så skal bålet tennes. Linnea Myhre fikk kjenne på motgang under lørdagens episode av «Kompani Lauritzen». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

I august møtte de nemlig begge opp på «Mamma Mia!»-premiere, men den gang uten å snakke med pressen eller posere sammen for fotografer.

På spørsmål om hvordan hun og Gukild traff hverandre, svarer hun lattermildt:

- Ja, det er et spørsmål mange lurer på, og det kommer man sikkert aldri til å få vite.

Myhre avslører hun at kjæresten var med i kulissene for å hjelpe til.

- Han har vært med og bidratt, han er jo god i faget, så fint ha med noen som faktisk er programleder på ekte.

STØTTET «KOMPANI»-KOLLEGAEN: Jakob Schøyen ble kjent med Linnéa Myhre gjennom «Kompani Lauritzen». Han hadde med seg kjæresten Caroline Navestad Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
STØTTET «KOMPANI»-KOLLEGAEN: Jakob Schøyen ble kjent med Linnéa Myhre gjennom «Kompani Lauritzen». Han hadde med seg kjæresten Caroline Navestad Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

- Fikk du noen tips?

- Ja, det er jo litt hva, hvem, hvorfor spørsmål i stedet for å bare gå i direkte ja/nei-spørsmål. Det har jeg lært mye av. Journalisteknikk, det har jeg lært mye av, sier hun.

- Du brenner hele bloggen din i en episode der. Angrer du på alt?

- Ja, det vil absolutt si. Det tror jeg egentlig har sagt hele livet. Det skal man vel også, man skal bli eldre og vokse litt, også kan man si at det var fint også, for da kom jeg dit jeg er. Men det var mye rart der også, sier hun.

KOSTE SEG: Ulrik og Julianne Nygård. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
KOSTE SEG: Ulrik og Julianne Nygård. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

Til VG opplyser paret at de ikke bare er kjærester lenger, men at de i tillegg har blitt samboere.

Gukild er full av lovord om kjæresten.

- Jeg er veldig imponert over hvor bra kvalitet det er på alt. Morsomt og rørende, jeg er veldig stolt.

Han bedyrer at han aldri har vært en fyr som leste blogger, og heller ikke kjæresten.

PÅ PLASS: Isabelle Ringnes. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
PÅ PLASS: Isabelle Ringnes. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

- Har du lest noe av bloggen hennes?

- Nei, den er jo fjerna. I serien brenner hun jo hele bloggen sin. Så den finnes ikke lenger. Men jeg har fått lese bøkene hennes etter at vi ble sammen, og jeg har jo blitt fortalt om noen av blogginnleggene hennes, sier han, og legger til:

- Hun er helt rå, og jobber hardere enn noen jeg har møtt noen gang. Hun fortjener all oppmerksomheten hun kan få.

Heller ikke han vil lette på sløret om hvordan de møttes.

- Det er jo dessverre hemmelig. Sånn er det bare. Noe har vi valgt å holde privat. Men jeg kan bjuda på mye annet, sier han med glimt i øyet.

UNNVIKENDE: Ryktene har haglet etter at Wanda Mashadi la ut et bilde av seg selv og en ukjent mann på Instagram. Slik svarer hun på kjærestespørsmål. Vis mer

Viste frem sin nye kjæreste

Flere kjærestepar dukket opp på den røde løperen. Blant annet viste Wanda Mashadi (29) seg sammen med sin utkårede, Mats Sølland, for første gang.

- Jeg er med som pynt idag, sier han til Se og Hør.

- Veldig flott. Nærmer seg jul vettu, så da må man ha med seg pynt, sier Mashadi stolt.

VISTE FRAM KJÆRESTEN: Wanda Mashadi og Mats Sølland tok stedet ut på den røde løperen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
VISTE FRAM KJÆRESTEN: Wanda Mashadi og Mats Sølland tok stedet ut på den røde løperen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

- Dere prøvde å snike dere forbi her?

- Jeg synes sånt er litt ubehagelig, så jeg prøvde egentlig å suse forbi, sier hun lattermildt.

Heller ikke de vil avsløre hvordan de møttes.

- Nei, det er en historie som er hemmelig. Dere får vente å se, kanskje det kommer ut en dag. Jeg deler jo mye på Instagram, men jeg liker å holde det jeg kan privat. Så jeg tenker at det er nok at han er her, sier hun lurt.

Ulike personligheter

Se og Hør var tidligere torsdag i kontakt med Stina Bakken, som på grunn av influensa ikke kunne være til stede under premieren. Hun kunne likevel røpe at ikke alle deltakerne kom like godt overens under innspillingen.

- Vi er jo seks veldig forskjellige mennesker. Jeg kjente jo bare Julianne fra før, så jeg var veldig spent på hvordan de andre var. Jeg og Trine er nok ekstremt forskjellige, og det er rett og slett ikke alle man går overens med. Men vi har litt kontakt via en felles Facebook-gruppe fortsatt, sa hun.

En rekke kjente fjes var å se på den røde løperen. Blant annet årets «Skal vi danse»-vinner Simon Nitcshe (29). Han og dansepartneren Magnus Moan (38) stakk av med seieren sist helg og innrømmer at han ikke helt har landet enda.

- Nei, ikke helt. Det tar nok litt lenger tid. Men jeg begynner å kose meg med å ha fått livet tilbake. Det har vært veldig deilig. Og så kjenner jeg litt på sorg over at det er over. Det er litt ambivalent. Det er flere ting jeg kjenner på, forteller han til Se og Hør.

- Det har vært fint. Jeg har vært med venner igjen. Sett landskamp og vært litt mer til stede. Gjort ting jeg har gått glipp av. Jeg har egentlig kun trent de siste tre månedene. Mange, mange, mange timer. Hver eneste dag, så jeg har takket nei til alt.

29-åringen forteller videre at han derfor nå prøver å få meg seg alt han ikke har fått gjort på en stund. At han har blitt en «yes man» enten det gjelder øl eller padel tennis eller andre sosiale sammenkomster.

PREMIEREKLARE: Erik Follestad med kjæresten Ingvild Schistad. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
PREMIEREKLARE: Erik Follestad med kjæresten Ingvild Schistad. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Rammet av sykdom: - Holdt kjeft lenge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer