Maria Stavang og Magnus Devold:

Viste seg offentlig for første gang

Det nyforelskede paret viste seg hånd i hånd på P3 Gull.

KJÆRESTER: Maria Stavang og Magnus Devold viste seg offentlig som par for første gang på P3 Gull. Der delte de ut pris sammen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne helgen var det duket for den åttende utgaven av P3 Gull-utdelingen. Flere norske artister hadde tatt turen til Deichmanske bibliotek i Oslo for å følge utdelingen, og for å ta imot priser.

I år ble utdelingen ledet av trioen Jonis Josef, Henrik Farley og Martin Lepperød, kjent fra P3-programmet «Karakter». Sistnevnte er også kjent fra «P3 Morgen».

Det var imidlertid ikke bare artister som hadde tatt turen. Også de som ga ut kveldens priser var naturligvis å se på scenen, deriblant ekteparet Jenny Skavlan og Thomas «Fingern» Gullestad og musikkduoen Madcon.

- En stor ære

Blant kveldens prisutdelere dukket også Norges nye superpar, Maria Stavang (25) og Magnus Devold (34), opp sammen. Det nyforelskede komikerparet viste seg dermed sammen offentlig for første gang.

De ankom nemlig scenen hånd i hånd, og vitset om at de var kjendisverdenens nye superpar.

- Det er en stor ære for oss å føye oss inn i rekken av kjendispar som får dele ut pris sammen her på P3 Gull, innledet Devold med.

- Ja, for vi er sammen, men vi kommer ikke til å gjøre noen store greie ut av det, la Stavang til, men hun og kjæresten holdt hender.

VOKSENSMERTER: Maria Stavang er klar med sitt eget program, «Voksensmerter», og i første episode plasserer hun Magnus Devold, daværende venn og nåværende kjæreste, i en løgndetektor. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Kveldens vinnere

På grunn av den pågående coronapandemien har dette naturligvis vært et noe annerledes musikkår, der konserter og liveopptredener har blitt avlyst én etter én.

Derfor er den høythengende prisen «Årets live» denne gangen erstattet med «Årets artist». De resterende prisene ble delt ut til «Årets nykommer», «Årets låt» og «P3-prisen», ifølge NRK.

Dette er artistene som står igjen med kveldens gjeve priser:

Årets nykommer: Musti

Årets Artist: Girl in Red

Årets Låt: Dagny

P3-prisen: Gabrielle

P3 GULL: Programleder Martin Lepperød ofret håret sitt under årets P3 gull. Vis mer

Komikerpar

Det var tidligere denne høsten at Se og Hør kunne avsløre at komikerparet hadde funnet kjærligheten. Nyheten kom etter at Devold gjestet podkasten «Baarli og Benjamin går i terapi», der han avslørte at han ikke lenger var singel.

- Vi er helt i andre enden av krangleskalaen. Alt er bare rosenrødt. Eneste problemet i mitt forhold er at når hun er på kjøkkenet i to minutter, så får vi ikke sett hverandre, sa han blant annet i podkasten.

Komikerduoen holdt imidlertid kortene tett til brystet, og det var ikke før omlag en måned seinere at paret selv kunne bekrefte at de var blitt et par.

Det gjorde de i form av hvert sitt innlegg på Instagram. Stavang delte nemlig et bilde av Devold som satt på en trikk, der hun refererte til ham som «typen» sin. Det samme gjorde 33-åringen, som refererte til Stavang som «dama» si.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer