<strong>VISTE SEG OFFENTLIG:</strong> Det nygifte stjerneparet Daniel Craig og Rachel Weisz viser sin kjærlighet offentlig for første gang under visningen av hennes nye film i New York. Foto: All Over Press
VISTE SEG OFFENTLIG: Det nygifte stjerneparet Daniel Craig og Rachel Weisz viser sin kjærlighet offentlig for første gang under visningen av hennes nye film i New York. Foto: All Over Press Vis mer

Viste seg offentlig for første gang

Daniel Craig og Rachel Weisz trer ut av skyggen...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  I juni i år klarte stjerneparet Daniel Craig (43) og Rachel Weisz (41) å gjøre det som nærmest er umulig blant de store Hollywood-stjernene, nemlig å gifte seg i all hemmelighet uten fotografer tilstede.

Paret skal ha giftet seg foran bare fire gjester i New York, og har siden da ligget de ligget svært lavt og unngått å vise seg offentlig - frem til nå.
 
På en etterfest for visningen av Rachel Weisz nye film «The Whistleblower» i New York, viste de nygifte helt åpenlyst sin kjærlighet foran de andre gjestene. Dette er første gang paret viser sin kjærlighet offentlig.

På den første varme sommerkvelden på Manhattan skal ekteparet ha gjort stemningen enda hetere på kjendisfesten.

- Da Daniel ankom takterrassen omfavne han Rachel og ga henne et langt og ømt kyss på leppene, forteller en kilde til People.

Og publikum får se mer enn nok til paret i tiden som kommer. Senere i år dukker «James Bond»-stjernen og hans nye kone også opp i filmen «Dream House», der de to spiller mann og kone.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Har giftet seg i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer