COMEBACK: USAs førstedame Melania Trump viste seg under ektemannens første «State of the Union»-tale natt til onsdag, etter å ha vært nærmest usynlig de siste ukene. Video: AP Vis mer

Donald og Melania Trump:

Viste seg offentlig for første gang etter rykteflommen

Og det skjedde på utradisjonelt vis.

Publisert

(Se og Hør): Under nattens «State of the union»-tale viste USAs førstedame, Melania Trump, seg for første gang offentlig siden Donald Trumps affærerykter begynte å svirre.

Opptreden skjedde for øvrig på utradisjonelt vis, da hun ankom sammen med andre gjester for å se ektemannen tale. Ifølge Det hvite hus kom ekteparet til å forlate arrangementet sammen, skriver CNN.

Donald og Melania har vært gift siden 2005, men paret avholdt ingen offisiell feiring av bryllupsdagen deres den 22. januar. I tillegg avlyste Melania turen til Davos, hvor ektemannen deltok på World Economic Forum. I stedet reiste hun på spa i Florida.

Sist Donald og Melania viste seg sammen var på nyttårsaften.

<strong>VISTE SEG ENDELIG:</strong> Melania Trump var til stede da ektemannen, president Donald Trump, holdt sin «State of the Union»-tale på Capitol Hill i Washington, D.C. natt til onsdag norsk tid. Foto: Reuters/ NTB scanpix
VISTE SEG ENDELIG: Melania Trump var til stede da ektemannen, president Donald Trump, holdt sin «State of the Union»-tale på Capitol Hill i Washington, D.C. natt til onsdag norsk tid. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

Påstått affære

I flere upubliserte intervjuer skal pornoskuespilleren Stormy Daniels, eller Stephanie Clifford som er hennes egentlige navn, ha hevdet å ha hatt en affære med Donald Trump siden 2006, ifølge Washington Post.

Hun skal tidligere ha påstått at det første møtet fant sted da hun deltok på en golfturnering for kjendiser sammen med Trump.

Nylig tok saken en uventet vending. Ifølge Wall Street Journal skal Trumps advokat ha overførte nesten én million kroner til Daniels, for at hun skulle holde tett om den påståtte affæren i forkant av presidentvalget i 2016.

Avviser ryktene

Daniels har senere tilbakevist at hennes tidligere påstander er sanne, senest natt til onsdag.

- I løpet av de siste ukene har jeg blitt spurt utallige ganger om å kommentere ryktene om at jeg angivelig skal ha hatt et seksuelt forhold med Donald Trump for mange, mange år siden, uttaler Daniels ifølge The Guardian.

- Fakta er at begge partene i denne påståtte affæren har avvist at det noensinne har funnet sted i 2006, 2011, 2016, 2017 og nå igjen - i 2018.

- Jeg benekter ikke affæren på grunn av at jeg har blitt betalt penger for å ikke si noe, noe det har gått rykter om i internasjonale medier. Jeg benekter den fordi det aldri har skjedd, avslutter hun.

<strong>AVVISER RYKTER:</strong> USAs FN-ambassadør Nikki Haley (t.h.) har avvist rykter om at hun og president Donald Trump har hatt en affære. Foto: AFP/ NTB scanpix
AVVISER RYKTER: USAs FN-ambassadør Nikki Haley (t.h.) har avvist rykter om at hun og president Donald Trump har hatt en affære. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

- Motbydelige rykter

I tillegg til rykteflommen rundt Daniels, har også den omdiskuterte forfatteren av boka «Fire and Fury», Michael Wolff, hevdet at Trump og USAs FN-ambassadør Nikki Haley «har brukt mye tid sammen privat».

Da forfatteren gjestet det HBO-produserte TV-programmet «Real Time with Bill Maher» hevdet Wolff at presidenten og ambassadøren har hatt en affære.

På uvanlig vis kommenterer nå Haley ryktene. I Politicos podkast «Women rule» kaller hun dem «motbydelige».

- Det er absolutt ikke sant. Det er svært støtende og motbydelig, sier hun om ryktene og det Wolff skriver i boka.

Den massive rykteflommen fikk Melania til å reagere i forrige uke. Gjennom sin talsperson, Stephanie Grisham, slo hun knallhardt tilbake.

- Den lange lista over slibrige og regelrett feilaktige saker om fru Trump fra tabloidpressen og TV-programmer har sivet inn i «main stream media». Hun fokuserer på sin familie og rolle som førstedame - ikke de usannsynlige scenarioene som daglig fremmes av den falske pressen, skriver Grisham på Twitter. ​

LES OGSÅ: - Jeg føler meg angrepet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer