KOM SAMMEN: - Vi er ofte ute og hygger oss, men har liksom ikke hatt anledning til å stille opp «offentlig» sammen, forteller Freddy dos Santos, som hadde med seg kjæresten Anja på «Det sterkeste kjønn»-premieren. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
KOM SAMMEN: - Vi er ofte ute og hygger oss, men har liksom ikke hatt anledning til å stille opp «offentlig» sammen, forteller Freddy dos Santos, som hadde med seg kjæresten Anja på «Det sterkeste kjønn»-premieren. Foto: Tor Lindseth/Se og HørVis mer

Viste seg med vakre Anja for første gang

- Vi har det veldig fint om dagen, sier TV 2-programleder Freddy dos Santos.

SEOGHØR.NO: I slutten av oktober i fjor kunne Se og Hør avsløre at Freddy dos Santos (37) har forelsket seg på ny. TV 2-programlederens utkårede kommer fra Kristiansand og heter Anja Kathleen Vinje Gosling-Lewis (28).

Nyheten kom etter at Freddy tidligere samme år ble singel igjen etter et ti år langt forhold.

Det ferske paret har holdt en lav profil i media, og har, fram til nå, ikke latt seg avbilde sammen. Tirsdag hadde han imidlertid med sin kjære da han feiret premieren av sitt splitter nye program, «Det sterkeste kjønn».

EN LIVLIG GJENG: 16 kjendiser, deriblant Tor Endresen, Petter Solberg og Sandra Lyng Haugen, er med i TV 2s kjønnskappestrid.
EN LIVLIG GJENG: 16 kjendiser, deriblant Tor Endresen, Petter Solberg og Sandra Lyng Haugen, er med i TV 2s kjønnskappestrid. Vis mer

- Vi er ofte ute og hygger oss, men har liksom ikke hatt anledning til å stille opp «offentlig» sammen. I dag passet det fint, egentlig. Det er hyggelig å være på fest og feire premieren sammen med Anja, sier han til Se og Hør.

Anja var til stede under halve innspillingen av «Det sterkeste kjønn». Innspillingen varte i totalt tre uker, og fant sted på Gran Canaria i november i fjor. Der var også Se og Hør, men den gang ville ikke paret stille opp sammen.

Den tidligere fotballspilleren legger ikke skjul på at han er en glad mann for tiden.

- Vi har det veldig fint om dagen, sier Freddy, som gleder seg til å komme i gang med sitt nye program.

- Det vil komme mange overraskelser, og mange myter vil bli avkreftet. Selv om jeg er mann selv, vil jeg si at det er godt å se at gutta også får seg en nesestyver, erkjenner 37-åringen.

«Det sterkeste kjønn» er en kjønnskamp, der myter og tradisjonelle kjønnsrollemøstre settes på spill.

Programmet ser du på TV 2 onsdager klokka 20.00.

LES OGSÅ: Falt pladask for stupeinstruktør