Viste seg med kjæresten på rød løper

- Det er egentlig ikke så spesielt, sier Fredrik Skavlan til Seher.no.

STRÅLTE: - Jeg fikk jo være med henne til Cannes, det var jo ganske gøy. Der var ikke jeg nominert, for å si det sånn, sier Fredrik Skavlan til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
STRÅLTE: - Jeg fikk jo være med henne til Cannes, det var jo ganske gøy. Der var ikke jeg nominert, for å si det sånn, sier Fredrik Skavlan til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervju med Fredrik Skavlan nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag kveld er det klart for den store TV 2-utdelingen Gullruten i Bergen. På den røde løperen var kjendisfaktoren svært høy, og blant stjernene som dukket opp var NRK-profilen Fredrik Skavlan (43), som ankom den røde løperen Maria Bonnevie (36), som også var nominert i showet.

Det er ikke ofte at Skavland viser seg i offentlige sammenhenger sammen med kjæresten. Denne gangen tok han seg derimot litt tid til å snakke med Seher.no.

- Hvem av oss er mest spent i kveld? Ja, altså, jeg vet jo ikke hvem som vinner i min kategori, som det heter. Men jeg er ikke så spent, jeg har det bare veldig hyggelig, sier han til Seher.no, mens Maria haster foran ham inn i salen.

I 2009 vant Fredrik Skavlan prisen som årets programleder i den svenske TV-kåringen "Kristallen".

- Begynner du ikke å bli vant til dette, Fredrik?


- Jo, men det hender jeg ikke vinner også. Alt kan skje, og jeg har sterke konkurrenter i min klasse.
Den norske TV-profilen synes ikke at det er ekstra spesielt å være nominert til Gullruten samtdig som Maria også er nominert.

- Nei, egentlig ikke. Jeg fikk jo være med henne til Cannes, det var jo ganske gøy. Der var ikke jeg nominert, for å si det sånn, smiler han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Anklages for å være mannssjåvinist


Se videointervju med Fredrik Skavlan her:

[obj:media:8584]