Viste seg med babymagen bar

Gravide Teresa Palmer er ikke blyg.

I FULL VIGØR: Teresa Palmer var ikke redd for å vise babymagen da hun drev og flyttet inn i sitt nye hjem i L. A. onsdag. Trolig var det varmen i filmbyen som fikk henne til å brette opp både t-skjorten og buksene. Foto: FameFlynet Sweden
I FULL VIGØR: Teresa Palmer var ikke redd for å vise babymagen da hun drev og flyttet inn i sitt nye hjem i L. A. onsdag. Trolig var det varmen i filmbyen som fikk henne til å brette opp både t-skjorten og buksene. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I august ble det kjent at «Warm Bodies»-stjernen Teresa Palmer (27) venter barn med forloveden Mark Webber (33).

Babynyheten kom en knapp uke etter at skuespillerparet annonserte forlovelsen.

- Teresa er gravid. Hun og Mark er overbegeistret og kan ikke vente med å utvide familien sin, uttale talspersonen hennes til UsWeekly den gang.

De siste månedene har «I Am Number Four»-skjønnheten delt øyeblikk fra svangerskapet sitt med fansen på Twitter-profilen sin, blant annet i form av flere bilder av babymagen hennes.

Og da hun viste seg mens hun drev og flyttet i Los Angeles onsdag, var det virkelig uten å skjule den voksende magen.

27-åringen var iført en gråmelert t-skjorte som hun hadde gjort om til en magetopp ved å knytte den sammen foran - slik at babymagen kom til syne i all sin prakt.

Palmer, som trolig er omtrent seks måneder på vei, var dessuten iført komfortable, oppbrettede joggebukser og brune mokkasiner. Men hun hadde neppe planlagt å bli fotografert og bedømt av nettstedet The Blemish da hun kledde på seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer