Madonna:

Viste seg med 35 år yngre flamme

Falt for ung bokser.

ELLEVILL STIL: Madonna dukket opp på vei inn til konsert sammen med sin 35 år yngre flamme - bokseren Josh Popper. Foto: Skjermdump fra Instagram / Madonna
ELLEVILL STIL: Madonna dukket opp på vei inn til konsert sammen med sin 35 år yngre flamme - bokseren Josh Popper. Foto: Skjermdump fra Instagram / Madonna Vis mer
Publisert

Popstjernen Madonna (64) jobber for tiden knallhardt med å forberede verdensturneen sin, som dessverre ikke tar henne til Norge.

Men hun sørger likevel å få litt påfyll mellom slagene.

På bildet over som hun selv har lagt ut på Instagram, kan vi se dronningen av pop sammen med sin nye flamme, boksetreneren Josh Popper (29) på vei på pianokonsert i New York City.

UTE AV SKAPET? Den verdenskjente sangerinnen Madonna delte en video med fansen hvor hun angivelig sa at hun er homofil. Video: Tiktok/@Madonna Vis mer

Selv om han er hele 35 år yngre enn popstjernen, er Josh faktisk fem år eldre enn Madonnas forrige kjæreste Andrew Darnell, som var bare 23.

De var sammen fra august i fjor til februar i år. Madonna er kjent for å være svært glad i unge menn – men Andrew, som bare er ett år eldre enn Madonnas eldste sønn Rocco Ritchie (22), ble kanskje litt i yngste laget?

Da er Josh litt mer voksen. Han eier og driver Bredwinners Gym, et treningsstudio i Manhattan hvor barn og voksne kommer for å lære å bokse. Ifølge Daily Mail lærer han et av Madonnas seks barn å bokse, og det var slik de kom i kontakt med hverandre.

MADONNA: Ikke alle var imponert over det den aldrende popdronningen presterte fra scenen under Melodi Grand Prix: Video: NRK. Klipp: Kristoffer Løkås/Dagbladet TV Vis mer

LES OGSÅ: - Hun ser ut som et kokt egg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer