Viste seg i trang kjole etter gravidryktene

Julia Roberts' figur vakte oppsikt på filmpremiere.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nylig svirret ryktene om at Julia Roberts (46) venter sitt fjerde barn.

Den vanligvis så slanke skuespilleren ser ut til å ha lagt på seg litt og har den siste tiden gått i større og mer løstsittende plagg.

Da Julias siste film «Osage County» hadde premiere i New York torsdag kveld hadde 46-åringen derimot valgt en tettsittende blå kjole.

Kanskje var valget strategisk for å tilbakevise ryktene. Roberts så i hvertfall ut til å være i god form der hun poserte for fotografene.

«Pretty Woman»-stjernen har tre barn med ektemannen Danny Mooder.

Julia poserte på den røde løperen sammen med Dermot Mulroney, som hun også spilte sammen med i «Min beste venns bryllup».

Kast terning på alle kjolene nederst i saken!

Blottet trusen

En annen som fikk mye oppmerksomhet var Juliette Lewis (40) som så ut som en blomstereng i sin sorte og rosa kjole fra Naeem Khan. De rosa silkeblomstrene spredte seg utover det gjennomsiktige sorte stoffet, men 40-åringen blottet likevel trusen i det frekke designet.

«Osage County» handler om en gjeng med sterke kvinner som etter mange år blir gjenforent etter en krise. Meryl Streep har også en av rollene i filmen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer