Viste seg hånd i hånd

Rihanna og Chris Brown legger ikke lenger skjul på at de er sammen igjen.

Se Rihanna og Chris Brown vise seg sammen offentlig for første gang på lang tid i videoen over! (Splash News/All Over Press)

SEOGHØR.NO: Rihanna (24) og Chris Brown (23) gjør alt annet enn å prøve og benekte de gjentatte ryktene om en romantisk gjenforening.

Eks-paret legger stadig ut bilder av hverandre både på Instagram og Twitter, og skal ha tilbrakt mye tid sammen. Da Brown holdt konsert i Berlin i november fløy Rihanna fra USA til Tyskland for å se sin gamle flamme. Den gangen prøvde de å skjule seg og ble ikke fotografert sammen. 

I julen ser det ut til at Rihanna og Chris har tatt forholdet et stykke lenger og første juledag viste de seg sammen på et offentlig arrangement, for første gang på lang tid. Rihanna tilbrakte juleferien sammen med familien i hjemlandet Barbados, men fløy tilbake til Los Angeles for å tilbringe noen romantiske timer med Brown. 

Chris og Rihanna ankom sammen til Staples Center i Los Angeles, der de satt sammen på første rad og så basketball-lagene Knicks og Lakers spille mot hverandre.

De to kom i samme bil, men gikk hver for seg inn til arenaen. Da de forlot kampen la de derimot ikke skjul på kjærligheten og leide hverandre foran fotografene. Paret så ikke ut til å bry seg om hvem som så dem. Se video øverst i saken!

Samme dag la hun også ut bilde av seg selv og Chris som poserer foran en rekke biler.  

De to var lenge et av musikkbransjens hotteste par før de gjorde det slutt i 2009 etter at han slo henne før Grammy-utdelingen. Fans, presse og venner fordømte raskt forholdet og Brown fikk massiv kritikk etter hendelsen.

Fire år etter voldsepisoden har superstjernen tilgitt sin voldelige ekskjæreste. De er i disse dager i ferd med å finne tilbake til hverandre - til tross for at hip hop-kongen Jay-Z (42) advarer sin unge kollegamot noensinne å legge hendene sine på den vakre 24-åringen igjen.

Enda et bevis for at «Diamonds»-stjernen har tilgitt sin voldelige ekskjæresten kan man høre på hennes nyeste album «Unapologetic». Der synger nemlig Rihanna og Brown sammen på låta «Nobody's business»:

«You'll always be mine, sing it to the world
Always be my boy, always be my girl
Nobody's business, aint nobody's business
Aint nobody's business, aint nobody's business
But mine and my baby»


En kilde nær Rihanna hevder popstjernen snart vil bekrefte forholdet