Viste seg frem uten sminke

Jessica Simpson delte nusselig bilde av seg selv og datteren på Instagram.

FRESH MAMMA: Popstjernen får mye skryt fra nettstedet Fishwrapper etter at hun delte dette sminkefrie bildet på Instagram. Datteren Maxwell Drew fikk også være med. Foto: Stella Pictures
FRESH MAMMA: Popstjernen får mye skryt fra nettstedet Fishwrapper etter at hun delte dette sminkefrie bildet på Instagram. Datteren Maxwell Drew fikk også være med. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Popstjernen Jessica Simpson (33) stråler av lykke som tobarnsmor om dagen.

Hun deler gjerne bilder av familieidyllen på sin Instagram-konto, der både sjarmtrollet Maxwell (20 mnd.) og lille Ace Knute (8 mnd.) figurerer.

«Weight Watchers»-talspersonen har også gått mye ned i vekt siden fødselen, og virker svært fornøyd med sin nye figur. De par siste månedene har hun twitret flere smekre bilder av seg selv, som har høstet komplimenter fra fansen.

Denne uken ble ikke dårligere, da hun postet et søtt, todelt bilde av seg selv og datteren på Instagram.

På det ene bildet er begge iført store, matchende solbriller som dekker halve fjeset, mens på bildet under har de satt solbrillene på hodet.

Der er det tydelig at Jessica ikke har tatt seg bryet med å sminke seg, og hun smiler til kamera med et sminkefritt og friskt ansikt. Fishwrapper er mektig imponert over tobarnsmorens freshe utseende:

«Jessica Simpson uten sminke er enda vakrere enn man kunne ha forestilt seg - så sant man ikke er en av de heldige om faktisk har våknet opp ved siden av Jess i løpet av livet hennes - og disse bildene beviser det».

LES OGSÅ: Fransk stjerneregissør døde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer