Serena Williams:

Viste seg frem for første gang etter fødselen

Tennisstjernen Serena Williams strålte på den rød løperen ti uker etter fødselen.

HEDRET VENNINNEN: Tennisstjernen Serena Williams overrasket alle da hun møtte opp på den rød løperen under Glamour Woman Awards mandag. Der hedret hun også venninnen og supermodell Gigi Hadid. Foto: NTB Scanpix
HEDRET VENNINNEN: Tennisstjernen Serena Williams overrasket alle da hun møtte opp på den rød løperen under Glamour Woman Awards mandag. Der hedret hun også venninnen og supermodell Gigi Hadid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det var i september tennisstjernen Serena Williams (36) og forloveden Reddit-grunnlegger Alexis Ohanian (34) kunne juble over ha blitt foreldre for første gang.

Kun ti uker etter fødselen overrasket hun alle da hun mandag dukket opp på den rød løperen under den årlige Glamour Woman of the Year Awards i New York.

I kledd en sort kjole, som ifølge People er fra merket Versace prydet med gulldetaljer som matchet hårpynten, tok 36-åringen pusten fra alle.

STRÅLTE: Serena Williams fikk oppmerksomheten fra alle da hun ankom Glamour Woman Awards mandag. Foto: NTB Scanpix
STRÅLTE: Serena Williams fikk oppmerksomheten fra alle da hun ankom Glamour Woman Awards mandag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men det var spesielt en person Serena viet all sin oppmerksomhet til.

- Jeg forlot barnet mitt for deg

Som tidligere vinner av årets Glamour Woman var det nemlig Serena som var blitt utpekt til å dele ut årets pris, og 36-åringen la ikke skjul på hva hun synes om personen hun delte den ut til.

Etter Serena hadde avslørt at prisen gikk til superstjernen og modellen Gigi Hadid (22), kunne hun ikke la være å hedre sin venninne gjennom flere år.

- Gigi, du er en av de få personene på denne planeten som jeg kan forlate babyen min for, for en natt. Det viser hvor mye du betyr for meg. Jeg vil at du skal forestille deg hvilken effekt du har på verden, uttalte den nybakte moren, ifølge People, og la til:

HEDRET VENNINNEN: Det ble et rørende øyeblikk da Serena Williams overakk årets Glamour Woman pris til venninnen Gigi Hadid. Foto: NTB Scanpix
HEDRET VENNINNEN: Det ble et rørende øyeblikk da Serena Williams overakk årets Glamour Woman pris til venninnen Gigi Hadid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har kjent Gigi siden hun var et barn, og hun har alltid vært en kvinne med store mål. Ikke bare er hun vakker på utsiden, men aller viktigst er hun også vidunderlig på innsiden.

Stolt av datteren

Etter at tennisstjernen ble mor har hun ved flere anledninger delt bilder av datteren Alexis Olympia Ohanian Jr. på sosiale medier.

På Instagram har datteren til og med fått sin egen konto, der mor rett som det er deler videoer og bilder av Alexis.

I'm not scared... I'm not scared... I'm not scared... I'm scared 😐 @wheelsup8760

Et innlegg delt av Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian)

- Jeg er ikke redd, jeg er ikke redd, jeg er ikke redd. Jeg er redd!, skriver Serena til det ferskeste innlegget på profilen hvor de to er på vei inn i et fly.

Hittil har kontoen over 100 000 tusen følgere, hvor det i tillegg til humoristiske videoer også blir delt søte bilder av den snart tre måneder gamle jenta.

Biceps 💪🏾

Et innlegg delt av Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian)

«Smart og sterk som mamma», står det skrevet på bodyen til Alexis i bildet på Instagram som ble delt kort tid etter fødselen.

- Biceps, skriver Serena til bildet.

Tastet feil

Selv om tennisstjernen i dag er åpen om å dele datteren med resten av verden, var hun veldig privat hva gjaldt graviditeten.

I april ble nyheten om at Serena var gravid annonsert, men det var langt fra planlagt.

- Altså, det var faktisk et uhell. Jeg var på ferie og hadde bare litt tid for meg selv. Jeg har en greie med at jeg sjekker statusen (på graviditeten jour.anm), og jeg tar noen bilder i uken for å sjekke hvor langt jeg er på vei, sa den berømte idrettsutøveren under en «Ted Talks»-konferanse i Vancouver i Canada tidligere i år.

Serena Williams hadde prøvd å holde graviditeten hemmelig for offentligheten. Det var visst ikke så lett som hun trodde.

For etter å ha publisert et kryptisk bilde av seg selv iført en gul badedrakt og teksten «20 weeks» spredte nyheten seg som ild i tørt gress. På under en time var så å si samtlige av verdens største mediehus på (tennis)-ballen, og det bøttet ned med gratulasjoner.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 27.03.2015 BEYONCE-KOPI: Tennisstjerna kopierer Beyoncés musikkvideo «7/11». I denne videoen, filmet av magasinet Vogue, slipper Willams seg løs med dansing og triksing. Video: Youtube / Vogue Vis mer

LES OGSÅ: Cristiano Ronaldo har blitt pappa for tredje gang på fem måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer