Viste seg frem etter familiedramaet

Lindsay Lohan skapte kaos blant pressen på den røde løperen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken ble skuespiller Lindsay Lohan (26) atter en gang gjenstand for negativ oppmerksomhet, etter at en privat telefonsamtale ble lekket til pressen.   

Den skandaleombruste 26-åringen hevder at faren Michael (52) tok opp, redigerte og solgte telefonsamtalen som hun tok til ham etter en voldsom krangel med moren Dina onsdag.

I lydklippet sier blant annet Lindsay at moren har tatt kokain, men i ettertid har hun trukket uttalelsen tilbake. Nå har det heller oppstått en ny isfront mellom henne og faren.

Torsdag flyktet Lindsay fra dramatikken i New York og til Beverly Hills, der hun deltok på lanseringen av en ny leskedrikk. Hun poserte villig for fotografene i en glitrende, langermet minikjole, men syntes åpenbart det var vanskelig å takle påtrykket fra journalistene.

- Jeg vet ikke hva jeg skal si, uttalte hun på den røde løperen.

Selv om moren klorte henne på leggen under deres berusede krangel i New York, stilte «Machete»-skuespilleren med bare bein på Mr. Pink Ginseng Drink-festen i Beverly Hills.

Se Lindsay Lohan skape oppstyr blant journalistene i videoklippet øverst i saken!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var på nippet til å miste et barn  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer