Viste seg fram i gjennomsiktig kjole

To uker etter at hun ble kåret til «verdens vakreste kvinne», overrasket Gwyneth Paltrow alle på ny filmpremiere. Se video!

SEOGHØR.NO: Denne uken ble verdens vakreste kjendiskvinner kåret av magasinet People. Tobarnsmoren Gwyneth Paltrow (40) tok førsteplassen foran andre skjønnheter som Halle Berry, Jennifer Lawrence og Beyoncé. Dagen etter kåringen levde hun virkelig opp til den gjeve tittelen. 

Onsdag kveld troppet Paltrow opp på «Iron Man 3»-premieren i en supersexy kjole fra Antonio Berardi. Det spesielle antrekket så uskyldig ut ved første øyekast.


Den lange kjolen hadde verken splitt eller kløft, men da Gwyneth snudde siden til fotografene ble det klart at kreasjonen var gjennomsiktig langs bena og hele veien opp til hoftene. Det var tydelig at tobarnsmoren hadde lagt undertøyet hjemme. 

- Med tanke på de mange kjoleglippene i Hollywood var det et modig valg av stjernen - spesielt siden kjolen krevde at hun droppet undertøyet, skriver nettstedet E! Online. 

40-åringen visste at kjolen ville vekke oppsikt. 

- Den er veldig gjennomsiktig. Jeg synes den var vakker og minnet litt om et superhelt-antrekk, sier hun til E! og innrømmer at hun ikke alltid er like glamorøs. 

- Hjemme går jeg i jeans og t-skjorte, og jeg pleier ikke å bruke sminke. Familien min er vant til det.

Paltrow har gitt ut flere kokebøker og har fått mye oppmerksomhet for sitt strenge kosthold. Kroppen holder hun i form med harde treningsøkter sammen med kjendistrener Tracy Anderson. 

- Treningen får meg til å føle meg ung og sterk. Da jeg først begynte syntes jeg det var et mareritt, men nå er det som å pusse tennene, jeg bare gjør det, sier hun.  


40-åringen har tidligere innrømmet at hun prøvde Botox for å bevare skjønnheten.  

Paltrow har barna Apple (8) og Moses (7) sammen med ektemannen Chris Martin. 


LES OGSÅ: - Pressen førte oss sammen