Viste seg for første gang siden naken-hackingen

Jennifer Lawrence strålte på filmpremiere i London.

SEOGHØR.NO: Etter alt å dømme er Oscar-vinner Jennifer Lawrence (24) i ferd med å legge oppstyret rundt de hackede private nakenbildene bak seg.

I slutten av august var hun en av mange Hollywood-stjerner som ble rammet da hackere spredte intime mobilbilder av de kvinnelige kjendisene på internett.

Siden dengang har «Hunger Games»-stjernen holdt en svært lav profil offentlig, og de få gangene hun er blitt fotografert har hun gjerne skjult ansiktet.

Mandag denne uken var filmstjernen imidlertid tilbake i rampelyset, da hun gjorde sin første offentlige opptreden siden hackingskandalen.

Da troppet hun opp på London-premieren til sin nyeste film, dramaet «Serena», der 24-åringen spiller tittelrollen. Og på den røde løperen strålte Jennifer med hevet hode, iført en sexy, sort blazerkjole fra Dior og matchende, sorte pumps.

I GODT HUMØR: Jennifer Lawrence og «Serena»-regissør Susanne Bier slo opp latterdøra i London. Foto: REX/All Over Press
I GODT HUMØR: Jennifer Lawrence og «Serena»-regissør Susanne Bier slo opp latterdøra i London. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Den lite selvhøytidelige «X-Men»-stjernen lo og tullet foran fotografene - blant annet lot hun som hun pillet nese på seg selv på filmplakaten.

Nettstedet TooFab skryter uhemmet av den unge skuespilleren etter at hun viste seg på BFI London Film Festival.

- Hun gjorde en triumferende tilbakekomst på den røde løperen, skriver nettstedet.

VIL VÆRE I FRED: Da Jennifer Lawrence ankom flyplassen i L.A. fra London tirsdag, skjermet hun seg igjen for fotografene. Foto: Splash News/ All Over Press
VIL VÆRE I FRED: Da Jennifer Lawrence ankom flyplassen i L.A. fra London tirsdag, skjermet hun seg igjen for fotografene. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Skammer seg ikke

Allerede tidligere denne måneden tok den unge skuespilleren bladet fra munnen om spredningen av de private bildene, som skal ha vært myntet på ekskjæresten Nicholas Hoult (24).

I den nyeste utgaven av magasinet Vanity Fair, der Jennifer pryder omslaget, forteller hun åpenhjertig om naken-hackingen og understreker at hun ikke har noe å skamme seg for etter bildelekkasjen.

- Det at jeg er en offentlig person, det at jeg er skuespiller, betyr ikke at jeg ba om dette. Det betyr ikke at dette følger av jobben min. Det er min kropp, og det burde være mitt valg, og det faktum at det ikke er mitt valg er fullstendig frastøtende, understreker Jennifer Lawrence overfor Vanity Fair, ifølge TooFab. 

LES OGSÅ: - Fikk panikk og begynte nesten å gråte