Viste seg for første gang siden bruddet

Og gifteringen var borte...

TRIST: Det lot til å være en svært trist Cheryl Cole som dukket opp på flyplassen Heathrow i England, skriver The Sun.  Foto: All Over Press
TRIST: Det lot til å være en svært trist Cheryl Cole som dukket opp på flyplassen Heathrow i England, skriver The Sun. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det har vært en vanskelig tid for den tidligere "Girls Aloud"-stjernen Cheryl Cole (26) etter at det ble avslørt at ektemannen Ashley Cole (29) nok en gang skal ha vært utro.

23. februar bekreftet Cheryl at hun hadde separert seg fra Ashley, og da hun ble fotografert på flyplassen Heathrow i går - var det uten gifteringen.

Det lot til å være en svært trist tidligere fotballfrue som dukket opp på flyplassen Heathrow i England, skriver The Sun.

Cheryl var på Heathrow for å fly til Danmark, der hun skal promotere sin nye singel "Parachoute".

Ashley nekter å la kona dra fra ham, og har nå tilbudt seg å fornye ekteskapsløftene. Han har ifølge nære venner stor tro på at han skal klare å redde ekteskapet.

- Både Ashley og hans venner har stor tro på at Cheryl vil komme tilbake, sier en venn av Ashley til The Sun.

Fotballspilleren og vennene hans sammenligner bruddet med en annen «Chealsea»-spillers brudd, nemlig John Terry. Terry klarte å redde ekteskapet med kona Toni Terry, etter at han gjorde en lagkamerats tidligere kjæreste gravid. Og nå klamrer Ashley seg til håpet om at han kan gjøre det samme.

Cheryl skal ifølge The Sun møte Ashley i Franrike når hun kommer hjem fra Danmark.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Slo opp via tekstmelding