Viste seg for første gang siden bruddet

Heidi Klum gjør alt for at barna har det bra.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere i januar kom den overraskende nyheten om at superparet Heidi Klum (38) og Seal (48) hadde brutt med hverandre etter et syv år langt ekteskap.

Soulstjernen har flere ganger uttalt seg i media om det tunge bruddet, mens Heidi ikke har blitt sett offentlig etter den dramatiske kunngjøringen. Lørdag viste hun seg for første gang da hun fulgte barna til en kampkunstskole i Los Angeles.

De to sønnene Henry (6) og Johan (5) ble fulgt til en ventende bil av en barnepike, mens modellen leide datteren Leni (7) og bar minstemann Lou (2). Klum gikk raskt forbi kameraene og ignorerte spørsmål fra ventende journalister.

Paret publiserte tidligere en felles uttalelse der de forklarte at de hadde vokst fra hverandre, men at de fortsatt har stor respekt og kjærlighet for hverandre. Seal har også understreket i intervjuer hvor viktig det er for han og Heidi å beskytte barna mest mulig i den vanskelige tiden.

«Vår viktigste prioritet er å beskytte barna våre og vi setter pris på at dere respekterer privatlivet vårt. Vi takker familie, venner og fans for deres snille ord og støtte.»


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå bekrefter de bruddet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer