Yasmine Bleeth:

Viste seg for første gang på 20 år

«Baywatch»-stjernen er ikke til å kjenne igjen.

IKONISKE: Skuespiller Yasmine Bleeth fikk sitt store gjennombrudd i tv-serien «Baywatch», men siden den gang har hun trukket seg helt tilbake fra rampelyset, og er i dag ikke til å kjenne igjen. Her avbildet med Pamela Anderson i 1995. Foto: NTB Scanpix
IKONISKE: Skuespiller Yasmine Bleeth fikk sitt store gjennombrudd i tv-serien «Baywatch», men siden den gang har hun trukket seg helt tilbake fra rampelyset, og er i dag ikke til å kjenne igjen. Her avbildet med Pamela Anderson i 1995. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste minnes nok den ikoniske serien «Baywatch» som rullet over tv-skjermene med sine elleve sesonger fra 1989 til seriens slutt i 2001.

En av skuespillerne som var med på å gjøre den røde badedrakten berømt på 90-tallet var Yasmine Bleeth (51).

BERØMT BADEDRAKT: Her ser man Yasmin Bleeth i rollen som Caroline Holden i «Baywatch» i 1995. Foto: NTB Scanpix
BERØMT BADEDRAKT: Her ser man Yasmin Bleeth i rollen som Caroline Holden i «Baywatch» i 1995. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun spilte rollen som livredder Caroline Holden i tv-serien, og var å se i hele 72 episoder sammen med skuespillerkollegene Pamela Anderson (52) og David Hasselhoff (67). I etterkant av sin opptreden i serien fikk hun også roller i filmene «Heaven or Vegas», «Coming Soon» og «Undercover Angel».

I neste år er det 20 år siden siste episode av serien rullet over skjermen, og Bleeth lever i dag et liv langt utenfor rampelyset.

BRUDD: Pamela Anderson langer ut mot sin kjæreste gjennom to år, Adil Rami Vis mer

Ugjenkjennelig

Denne uken ble sjeldne bilder av «Baywatch»-stjernen plukket opp av flere medier, og de har allerede rukket å vekke stor oppsikt. 51-åringen ble nemlig observert mens hun gikk en tur med hunden sin i Sør-California og øyeblikket ble fanget på kamera av en fotograf.

Bakgrunnen for at bildene får stor oppmerksomhet er fordi skuespilleren ikke har vist seg offentlig på 20 år. Det hjelper også på at hun er nærmest ugjenkjennelig.

SJOKKERER: Bildene av Yasmine Bleeth har fått flere til å sperre opp øynene . Foto: Coleman Rayner/LP
SJOKKERER: Bildene av Yasmine Bleeth har fått flere til å sperre opp øynene . Foto: Coleman Rayner/LP Vis mer
PÅ LUFTETUR: Yasmine Bleeth er ikke til å kjenne igjen. Foto: Coleman Rayner/LP
PÅ LUFTETUR: Yasmine Bleeth er ikke til å kjenne igjen. Foto: Coleman Rayner/LP Vis mer

Ifølge Page Six startet Bleeth sin skuespillerkarriere allerede som ti måneder gammel, da hun dukket opp i en reklame for sjampo. Som tenåring fikk hun en rolle i såpeserien «Ryan`s Hope», men fikk først sitt store gjennombrudd i «Baywatch» som 24-åring i 1993.

Serien førte blant annet til at hun fikk en liten modellkarriere samt en egen kolleksjon med badetøy. Men, livet i rampelyset viste seg å ikke bare være oppturer for Bleeth - som også slet med rusavhengighet.

2000: Her er skuespillerne avbildet sammen. Fra venstre ser vi Traci Bingham, Donna D`Errico, Yasmine Bleeth, Gena Lee Nolin og Nancy Valen. Foto: NTB Scanpix
2000: Her er skuespillerne avbildet sammen. Fra venstre ser vi Traci Bingham, Donna D`Errico, Yasmine Bleeth, Gena Lee Nolin og Nancy Valen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skuespillerens karriere falt sakte, men sikkert, fra hverandre, og ifølge The Sun skal ulike studioer og regissører ha svartelistet henne fordi hun ble ansett som «utfordrende» å jobbe med.

Havnet i fengsel

Et år før den populære seriens slutt i 2001 måtte skuespilleren sjekke inn på Promises Rehabilitation Clinic i Malibu for å få hjelp med sin kokainavhengighet.

Det var for øvrig der hun møtte sin fremtidige ektemann, Parul Cerrito. Duoen giftet seg i august 2002.

Året etter at 51-åringen forlot rehabiliteringsklinikken endte hun opp med å bli arrestert. Dette på grunnlag av at politiet fant kokain i bilen etter at hun krasjet.

I retten innrømmet Bleeth straffskyld, og ble dømt til fengsel i to år, samt 100 timers samfunnstjeneste.

BLE RUSAVHENGIG: Yasmine Bleeth ble avhengig av kokain, som blant annet førte til at hun sjekket inn på rehab og måtte tilbringe to år i fengsel. Her avbildet i 1996. Foto: NTB Scanpix
BLE RUSAVHENGIG: Yasmine Bleeth ble avhengig av kokain, som blant annet førte til at hun sjekket inn på rehab og måtte tilbringe to år i fengsel. Her avbildet i 1996. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et essay publisert av Glamour Magazine i april 2003, gjengitt av People, skrev skuespilleren åpent om sin rusavhengighet, og avslørte at hun blant annet kollapset under en fotoshoot og gikk uten søvn i fem dager.

51-åringen skrev også at hun aldri hadde sett for seg at hun skulle bli rusavhengig, og at det hele startet med en sosial vane som fort utviklet seg til å bli noe mer.

POPULÆRE: Det er ingen tvil om at skuespillerne i «Baywatch» opparbeidet seg en enorm fanskare. Her er Yasmine Bleeth avbildet sammen med Pamela Anderson og Gena Lee Nolin. Foto: NTB Scanpix
POPULÆRE: Det er ingen tvil om at skuespillerne i «Baywatch» opparbeidet seg en enorm fanskare. Her er Yasmine Bleeth avbildet sammen med Pamela Anderson og Gena Lee Nolin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter hvert sluttet hun å sosialisere med folk. Hun blødde også hyppig neseblod. 51-åringen innrømmet at hvis hun sniffet kokain så ville publisisten hennes bare forklare andre at hun hadde bihuleproblemer.

Før bryllupet med Cerrito innså Bleeth at hun ble nødt til å holde seg unna rusmidler.

- Å bevisst prøve å holde meg unna rusmidler er nå en del av livet mitt og vil alltid være det, avsluttet hun.

LES OGSÅ: - Ønsker å bli gravid igjen som 51-åring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer