Vanessa Paradis:

Viste seg for første gang etter sjokkbryllupet

Giftet seg hjemme i Frankrike.

NYGIFT: Vanessa Paradis har nylig giftet seg i Frankrike. Her sammen med datteren Lily-Rose Depp tirsdag. Foto: NTB Scanpix
NYGIFT: Vanessa Paradis har nylig giftet seg i Frankrike. Her sammen med datteren Lily-Rose Depp tirsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den franske modellen og skuespilleren Vanessa Paradis (45) er trolig mest kjent som eksen til «Pirates of The Caribbean»-stjernen Johnny Depp (55).

Paret har datteren Lily-Rose (19) og sønnen John «Jack» Christopher (16) sammen, som det nylig ble kjent at var alvorlig syk.

I ettertid har det derimot kommet frem at 16-åringen skal være på bedringens vei, men mye tyder på at hans mor har hatt nok å henge fingrene i den siste tiden uansett.

Overrasket med bryllup

Den 45 år gamle skuespilleren er for tiden i Paris for moteuken, og har blant annet deltatt på luksusmerket Chanel sin motevisning sammen med modelldatteren Lily-Rose.

Imidlertid er det den sjokkerende nyheten om at hun har giftet seg i all hemmelighet som skaper de største overskriftene.

Og det var nettopp utenfor Paris hun ble smidd i Hymens lenker, i den lille landsbyen Saint-Simeon.

I en hemmelig seremoni fikk hun sin ektemann, den franske skribenten Samuel Benchetrit (45). Paret har vært sammen siden 2016, og møttes på filmsettet til Benchetrits film «Chien».

GIFT: Samuel Benchetrit og Vanessa Paradis har giftet seg. Her var det ferske ekteparet på Colcoa French Film Festival i april. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Samuel Benchetrit og Vanessa Paradis har giftet seg. Her var det ferske ekteparet på Colcoa French Film Festival i april. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mor og datter

I etterkant av bryllupet har hverdagen på sin side rullet videre, og mye tyder på at bryllupsreisen har måttet vike for moteuken i Paris.

Vanessa Paradis har som nevnt blitt observert på moteshow sammen med datteren Lily-Rose Depp, og de to så ut til å storkose seg blant de andre celebre gjestene.

STRÅLTE: Nygifte Vanessa Paradis virket i godt humør på Chanel-visningen. Foto: Swan Gallet/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
STRÅLTE: Nygifte Vanessa Paradis virket i godt humør på Chanel-visningen. Foto: Swan Gallet/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Kjendisdatteren var ikke redd for å gi fotografene litt oppmerksomhet, og den unge modellen poserte profesjonelt i et grått, todelt antrekk.

16 år gamle Jack var på sin side ikke å se på moteshowet, men skal i likhet med søsteren ha vært til stede da moren giftet seg.

Saken fortsetter under bildene.

STILIG: Penélope Cruz er en av stjernene som har tatt turen til Paris for moteuken. Foto: NTB Scanpix
STILIG: Penélope Cruz er en av stjernene som har tatt turen til Paris for moteuken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
POSERER: Lily-Rose Depp var en av mange kjendiser på Chanel-showet. Foto: NTB Scanpix
POSERER: Lily-Rose Depp var en av mange kjendiser på Chanel-showet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
TRENDY: Lily Allen i hvitt og svart med stor sløyfe på hodet. Foto: NTB Scanpix
TRENDY: Lily Allen i hvitt og svart med stor sløyfe på hodet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sykdom

Det var i slutten av juni at det ble kjent at Jack skal ha vært alvorlig syk. Nyheten kom etter at hans mor ikke dukket opp på premieren til sin nyeste film «A Knife in the Heart».

- Dessverre kunne ikke Vanessa Paradise være her i kveld på grunn av hennes sønns seriøse helseproblemer, sa filmens regissør, Yann Gonzalez, til franske Public, ifølge People.

Johnny Depp er for tiden på turné i Europa med bandet sitt The Hollywood Vampires, og har vært på scenen flere ganger de siste ukene.

Ifølge Yahoo! var det mulig å tolke det faktum at 55-åringen fortsetter turneen, fremfor å tilbringe tid med sønnen, som et tegn på at det går bedre med Jack.

Videre skrev nettstedet at en kilde til People har uttalt at Jack ble observert sammen med en kvinne ved sin side i Paris. Ifølge kilden skal 16-åringen ha sett mye bedre ut enn hva han har gjort den siste tiden.

Og moren og storesøsterens tilstedeværelse på moteuken i den franske hovedstaden, indikerer også at 16-åringen er på bedringens vei.

LES OGSÅ: Har blitt tvillingpappa