Viste seg for første gang etter sexskandalen

John Travolta overrasket da han entret scenen.

I HARDT VÆR: Det har stormet rundt Travolta den siste tiden, men da han viste seg i Los Angeles torsdag, så det ut til at stjernen hygget seg. Foto: All Over Press
I HARDT VÆR: Det har stormet rundt Travolta den siste tiden, men da han viste seg i Los Angeles torsdag, så det ut til at stjernen hygget seg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Pulp Fiction»-stjernen John Travolta (58) har den siste tiden vært i hardt vær, etter at flere menn har kommet med anklager om seksuelle overfall mot stjernen.

Nylig hevdet blant annet Travoltas tidligere sekretær, Joan Edwards, at filmstjernen hadde et seks år langt forhold med hans tidligere co-pilot, Doug Gotterba.

Travolta selv har alltid stått på at han ikke har hatt seksuelle forhold med menn. Stjernen har i mange år vært gift med kona Kelly Preston.

Torsdag kveld viste stjernen seg for første gang etter at skandalen begynte å rulle i Hollywood-mediene.

Filmstjernen entret scenen under American Film Institute-hyllesten til Shirley MacLaine i Los Angeles, og så etter forholdene bra ut da han snakket om MacLaine.

Blant de andre stjernene som var tilstede under hyllesten, var Jennifer Aniston, Julia Roberts, Meryl Streep, Melanie Griffith, Jack Nicholson, Morgan Freeman, Dakota Fanning og Steven Spielberg.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han hadde en hemmelig pilot-elsker

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer